phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:56
Допоможуть укріпити імунітет - чотири правила

Чотири правила, які допоможуть укріпити імунітет

Що потрібно робити для здоров'я?

1. Складіть режим харчування.

Безладний режим харчування призводить нашу травну систему до відчуття стресу. Особливо якщо ви наїдаєтеся вночі, то уві сні всі процеси сповільнюються, тому залежала в шлунку їжа починає бродити. Внаслідок цього, в організмі накопичуються токсини і інші шкідливі речовини розпаду і починають його отруювати.

Для того, щоб нічого подібного не відбувалося, потрібно постаратися їсти кожні 3-4 години, малими порціями і максимально корисну їжу. Також радимо відмовитися від звички їсти на ніч.

2. Більше вітамінів!

Всі вітаміни, макро- і мікроелементи важливі для нашого здоров'я. Однак є ті, які грають безпосередню роль в підтримці і відновленні нашого імунітету. До них ми можемо віднести:

Білки, які є будівельним матеріалом для побудови антитіл - імуноглобулінів.

Складні вуглеводи як «постачальники» енергії для життєдіяльності клітин всього організму.

Жири беруть участь у побудові клітинних стінок, в тому числі і тих, які беруть участь в захопленні і знищенні мікробів.

Вітаміни. Існує цілий набір вітамінів і корисних речовин, які відповідають за освіту, силу і відновлення наших захисних клітин. У цю дружну компанію входять вітаміни А, В, C, D, E, PP, а також цинк, селен і пробіотики.

3. Чи можна цукор?

За даними Всесвітньої організації здоров'я, цукор - основне джерело, який підриває нашу імунну систему. Цукор просто не дозволяє клітинам боротися з бактеріальною інфекцією протягом 5 годин після його вживання.

4. Не уникайте очищення.

Всі ми постійно робимо прибирання в квартирі, але нам в голову навіть не спадає на думку, що таке ж «прибирання» треба періодично проводити і в нашому організмі. Якщо систематично звільняти кишечник від продуктів розпаду, то нашій імунній системі можна буде концентрувати всі свої сили на шкідливих мікроорганізмів, а не утилізації відходів.

 

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 407 | Додав: adminA | Теги: укріпити імунітет, чотири правила | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]