phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:27
Допоможуть залишатися здоровими такі десять правил

Десять правил, які допоможуть залишатися здоровими

Лікарі поділилися важливими секретами. Сьогодні багато хто почав розуміти, що на тлі поганої екології, неякісних продуктів харчування, прискореного темпу життя та численних стресів здоровий спосіб життя просто необхідний. Ця тема нарешті стала набирати популярність. Розібратися в масі інформації буває непросто, чи потрібен час, якого завжди не вистачає.

Ми хочемо розповісти про прості, але важливі правила, які допоможуть знайти прекрасне здоров’я.

1. Відмовтеся від шкідливих звичок

Куріння, вживання алкоголю, шкідливих продуктів, не кажучи вже про наркотики – одні з найбільш шкідливих звичок, які, безумовно, знижують тривалість життя, погіршують здоров’я і мають негативний вплив на здоров’я майбутнього покоління.

2. Довіртеся природі

Ми за природну красу. Чим менше ви використовуєте барвників для волосся, лаків для нігтів, косметичних продуктів з великою кількістю хімічних речовин, тим краще. Природа знає, що корисно, а що ні.

3. Їжте шоколад

Всупереч думці, що шоколадні десерти приносять тільки неприємності, ви повинні частіше вживати шоколад. Чистий натуральний шоколад має багато антиоксидантів, які корисні для здоров’я і продовжують тривалість життя, борючись з вільними радикалам. Вони являють собою одну з найбільш серйозних загроз.

4. Слідкуйте за рівнем холестерину

Високий рівень холестерину є однією з причин передчасного старіння, а також значного погіршення якості життя через виникнення захворювань серця і судин. Слідкуйте за його значеннями і приймайте своєчасних заходів для його регулювання.

5. Регулярно виконуйте вправи

Тисячі досліджень по цій темі підтвердили, що активний спосіб життя і фізичні вправи – один з факторів, що дозволяють зберегти своє здоров’я. Це одне з найважливіших правил.

6. Познайомтеся з вашої ДНК

Більша частина захворювань мають генетичний характер. Тому дізнайтеся, якими страждали захворюваннями ваші попередники, щоб розуміти, на які моменти варто звертати увагу. Заради справедливості зазначимо, що генетика впливає на стан здоров’я на 20-25 %, решта залежить тільки від вас.

7. Замініть капучіно чаєм

Чорна кава корисна через присутність антиоксидантів. Але коли вона змішується з великою кількістю свіжого молока, все виходить з-під контролю. Багато людей не розуміють, наскільки шкідливе для дорослих людей свіже молоко. Замініть свій улюблений капучино на чай, він набагато корисніший для здоров’я..

Забудьте про газовані напої назавжди

Для людини, яка має пристрасть до солодких напоїв, – це може стати проблемою на початковому етапі, але поступово можна сформувати відвикання. Ці напої, навіть несолодкі, завдають шкоди здоров’ю і скорочують тривалість життя через багатьох захворювань, які вони викликають.

9. Не пропускайте профілактичні огляди

Це найбільш важливий пункт. Сучасні методи діагностики та методики лікування дозволяють впоратися з багатьма, навіть дуже серйозними хворобами на початковому етапі їх розвитку. Тому не ігноруйте профілактичні медичні огляди заради збереження власного здоров’я.

10. Замініть білий хліб цільнозерновим

Цільні зерна і макаронні вироби з твердих сортів пшениці набагато корисніше для здоров’я, ніж очищена біла мука. Хліб з цільного зерна допомагає контролювати рівень цукру, який захищає від діабету і серцево-судинних захворювань, а також містить клітковину, про користь якої вже говорилось не один раз.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 720 | Додав: adminA | Теги: десять правил, залишатися здоровими | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]