phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:28
Два простих продукти допоможуть очистити організм від токсинів
яблука буряки Є так звані природні сорбенти. Вони містять велику кількість пектину - натурального полісахариду, що надає на організм ефект детоксу.  Печінка самостійно очищається від різних токсичних сполук та проміжних метаболітів, що утворюються в ході обмінних процесів. Проте підтримати її не буде зайвим, вважають лікарі.

Серед таких продуктів, які доступні цілий рік, фахівці виділили яблука та буряки. На користь піде й інша багата клітковиною їжа (висівки, хліб із борошна грубого помелу та навіть білокачанна капуста).

Варто пам'ятати, що при проблемах із жовчним міхуром варто утриматися від будь-яких продуктів з високим вмістом тваринних жирів.

Раніше лікарі-проктологи та онкологи застерегли від використання проносних, діуретиків, клізм для очищення організму. Такі процедури знижують перистальтику кишечника, вимивають мінерали (кальцій, калій, магній, натрій) та викликають інші порушення.

Всі клізми, свічки та проносні - міра екстрена та основну проблему не вирішують, на короткочасному "відчутті легкості", яке може спостерігатися після всякого роду чисток, весь ефект і закінчується.
Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 288 | Додав: radymo | Теги: чистка, токсини, організм | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]