phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:03
Фактори, від яких залежить відчуття під час сексу вчені назвали

 

Від сексуального бажання - лібідо залежить яким буде секс. На нього впливає спадковість. Виявляється, воно закладається ще в утробі матері, тому в родині пристрасних батьків народиться малюк з схожим темпераментом.

Про це пише Zhyvyaktyvno.

Британські вчені з'ясували, що також на бажання впливають гормони естроген і тестостерон. Зміни гормонального фону роблять значний вплив на інтенсивність лібідо. Рівень лібідо у жінок досягає кульмінації в період перед овуляцією.

Після народження дитини в організмі жінки зростає гормон пролактин, який серйозно знижує лібідо, через що у пари часто виникають проблеми з сексом.

Недавні дослідження вчених показали цікаву статистику: невисокі і худі мають більш сильне сексуальне бажання, ніж високі і повнотілі люди. Те ж саме і з кліматом - тепло підвищує лібідо, ніж прохолодний клімат.

Вік також сприяє підвищенню лібідо, адже з роками приходить і досвід.

Сексуальність безпосередньо залежить від їжі. Є продукти-афродезіаки, які зроблять заняття сексом яскравішим. Вони посилюють потенцію, лібідо та активізують сексуальні почуття. Їх рекомендують вживати і чоловікам, і жінкам, хто хоче завжди відчувати оргазм під час сексу

Для підвищення лібідо сексологи радять їсти овочі, зелень (селера, петрушку, кріп), фрукти, рис, макарони з твердих сортів пшениці і пити червоне сухе вино.

Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 1032 | Додав: adminA | Теги: відчуття під час сексу, фактори, вчені | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]