phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:55
Фізичні вправи полегшують біль

Як полегшити біль за допомогою фізичних вправ

Лікарі рекомендують у період місячних не займатися  фізичними вправами. Якщо ви активно займаєтеся спортом, то, напевно в перший день-два навантаження необхідно буде знизити, але зовсім відмовлятися від них не варто.

Обов'язково більше ходіть пішки. Можете робити це неспішно, але довго. Дуже корисні вечірні прогулянки, які не тільки сприяють загальному оздоровчому ефекту, а й заспокоюють і налаштовують на глибокий сон.
Фахівці радять при сильному болі зробити кілька присідань.

Ця порада все ж таки строго індивідуальна, але спробувати варто: можливо, для вас це стане панацеєю.

Вправи для полегшення болю в період жіночого нездужання:

Лежачи на спині, підніміть ноги під прямим кутом до стіни, потім упріться в неї ступнями так, щоб вони щільно стояли. Зафіксуйте положення і залишайтеся в ньому до 5 хвилин.

Переверніться на живіт. Руки в підлогу і підніміть голову і груди, поки не відчуєте легку біль у спині, голову відведіть назад.

Зафіксуйте положення. Потім знову ляжте на живіт, розслабтеся. Зробіть 2-3 підходи.

Лежачи на рівній поверхні на спині, зігніть ноги в колінах і плавно прогинайте живіт вгору і вниз. Не поспішайте. М'язи в цей час повинні бути максимально розслаблені. Постарайтеся робити цю вправу не менше 2 хвилин.

Покладіть на живіт не важкий предмет (наприклад, книгу). Повільно починайте вдихати носом, синхронно рухаючи стінкою живота і піднімаючи книгу.

М'язи живота напружте і постарайтеся утримати їх в такому напруженому стані 5 секунд. Видихніть. Продовжуйте виконувати вправу протягом 2 хвилин.



Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1517 | Додав: adminA | Теги: полегшити біль за допомогою фізични | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]