phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:33
Гарбузове насіння діє проти проблем з простатою та сечовим міхуром

Часто гарбузове насіння можна побачити на випічці, в салатах та інших стравах. Проте мало хто знає що ці маленькі зернятка мають не лише смакові якості, а ще і надзвичайну позитивну дію на організм.
Гарбузове насіння діє проти проблем з простатою та сечовим міхуром
Особливо для чоловіків насіння гарбуза може стати допомогою при лікуванні простати та сечового міхура. Проблемний сечовий міхур проявляє себе так, як ніби людині постійно виникає необхідність помочитись. Складові елементи насіння гарбуза підсилюють м’язи сечового міхура і часті позови до сечовипускання зменшуються, а сеча може без проблем виходити. Згідно дослідження чоловіки, вживаючи 2-3 ложки гарбузового насіння щоденно можуть запобігти формуванню доброякісної гіперплазії передміхурової залози. Але позитивна дія насіння на сечовий міхур проявляється не тільки на чоловіках: також і жінки можуть страждати гіперестезією сечового міхура, яка може бути полегшена, або навіть вилікувана з допомогою гарбузового насіння. Але варто звернути увагу що слабкість сечового міхура з інших причин(наприклад від народження) не є класичним випадком, і споживання гарбузового насіння може лише умовно покращити тяжкості.
Гарбузове насіння містить багато жирних кислот, залізо, магній, бета-каротин, цинк та інші вітаміни і мікроелементи. В якій формі споживати насіння гарбуза не важливо. Якщо хтось не хоче регулярно споживати насіння, то можна ковтати таблетки. Медикаменти для лікування захворювань простати в більшості випадків містять активний діючий елемент насіння гарбуза. Ефективна дія маленьких зерняток визнана офіційною медициною. В багатьох випадках чоловіки можуть навіть запобігти операції простати, якщо будуть вживати рекомендовану кількість гарбузових зернят, чи приймати відповідні медикаменти.
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 2404 | Додав: adminA | Теги: Гарбузове насіння | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]