phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:05
Гіроскутер: що це і для чого потрібно у місті?

 

Як влаштований гіроскутер?

Сучасний темп розвитку науки дозволяє суспільству час від часу насолоджуватися різними технічними винаходами. Гіроскутер став одним із найпривабливіших пристроїв для вуличних прогулянок по місту та за його межами.

Що це таке та як воно працює?

Гіроскутери розцінюється не тільки як пристрій для розваг та прогулянок вулицям міста: двоколісній транспорт набирає популярність у якості засобу, за допомогою якого діти мають змогу добиратися до школи, тоді як дорослі все частіше використовують пристрій для поїздок на роботу. Гироскутер має багато переваг для мешканця сучасного міста: він компактній, має невелику вагу и запас ходу, а також достатньо швидкий та маневрений.

Гіроборд - маневрений, надійний, безпечний і простий у використанні транспорт, який споживає мінімальну кількість енергії і не забруднює навколишнє середовище.

Відсутність керма дозволяє брати гіроскутери cмартвей з собою в подорожі, так як вони дуже компактні і не займають багато місця в багажі, а на відпочинку здатні подарувати додаткове задоволення від прогулянок по набережних і парковим зонам.

Придбати гіроскутер – не проблема, при цьому вартість засобу зменшується, а характеристики – вдосконалюються. Пристрій відрізняється вид інших двоколісних аналогів тим, що вміє зберігати рівновагу за допомогою гіроскопічного датчика. Транспортний засіб приймає самостійне рішення відносно того, в яку сторону прокрутити колеса для підтримання рівноваги.

Влаштування

Основним елементом служить металічна рама, що витримує вагу до 120 кг. Компактні розміри стали можливими здебільшого завдяки вмонтованим в колеса пристрою моторам. Потужність двигунів – 300-400 Вт. Ось чого гіроскутер має змогу перевозити людей навіть догори при схилі до 20 градусів.

Засіб пересування отримує енергію від акумуляторних батарей ємністю 4-4,5 ампер/годин. Завдяки цьому вдається безперервно насолоджуватися поїздкою на протязі 2 годин. За цей час користувач може проїжджати до 25 км. Для повної підзарядки акумулятора потрібно півтори-дві години.

Допомагає тримати рівновагу під час їзди вмонтований у материнську плату комп’ютер. Корпус, виготовлений із пластику, має естетичний вигляд, захищає внутрішню електроніку від псування при падіннях. Цей пристрій продовжує набирати популярність серед користувачів по всьому світу, що стало можливим здебільшого завдяки характеристикам, габаритам та невеликій вартості транспортного засобу.

Категорія: Спортивні поради | Переглядів: 1130 | Додав: radymo | Теги: гіроскутер | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]