phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:05
Головна загроза гарної жіночої шкіри

Визначена головна загроза гарної жіночої шкіри

Жіноча шкіра дуже ніжна, і найменші зловживання тут же відображаються на її стані, будь то похибки харчування або шкідливі звички. Причому найбільшої шкоди приносить використання тютюнової продукції, переконані британські дерматологи.

Вчені з Оксфордського університету провели обстеження шкірного покриву у двох групах по 300 пацієнток. У першу половину увійшли злісні курці, що вживають до 2 пачок сигарет на день. Решта дам ніколи не пробували курити, але мали зайву вагу. В ході роботи з'ясувалося, що серед жінок-курців більш 80% володіли зміненою шкірою, зокрема у них на обличчі присутній вугровий висип і жовті плями в області скронь і носогубного трикутника. А інших дівчат таких проявів або не спостерігалося, або мали місце поодинокі прищі внаслідок гормонального дисбалансу на тлі надлишкової маси тіла.

На думку керівника дослідження Артура Прінстонса, певну роль у появі висипання грає недостатня кількість вітаміну E в шкірі. Справа в тому, що шкідливі звички призводять до його зниженого вироблення. Наприклад, у некурящих жінок його синтезується в два рази більше, ніж у курців. Крім того, позначилося зовнішнє вплив тютюнового диму в закритих приміщеннях, що додає вугрової висипки.


Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 1429 | Додав: adminA | Теги: жіноча шкіра, куріння | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]