phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:34
Головні жіночі страхи дослідники визначили

 

Психологи стверджують, що в першій половині життя страхи жінки стосуються інших людей- чоловіка або дитини, а у другій-жінка, озирається назад і боїться швидкої смерті.

Основний жіночий страх це втратити колишню привабливість

Молоді жінки стурбовані зовнішністю. Чи достатньо вона гарна, щоб чоловік звернув на неї увагу.

Другий сильний страх це не зустріти своє кохання.

Через це ми або навішуємо ярлик "кохання всього мого життя" практично на першого зустрічного. Або ж дивимося на хороші, теплі стосунки через призму великої ідеальної любові, не знаходимо в них ознак такої, знецінюючи те, що маємо.

Також жінки судорожно бояться втратити чоловіка.

Для багатьох жінок у зрілому віці розлучення сприймається як невдача, ознака того, що ти не змогла відразу вибрати гідного чоловіка. Тому жінки щосили "працюють" над відносинами і над собою у відносинах. Тільки б стати краще, красивіше, миліше, щоб чоловік не пішов до іншої жінки. Або просто чоловік не пішов. Цей страх штовхає жінок на перевірку телефонів, установку в них програм стеження - в загальному, на тотальний контроль за чоловіком, повідомляє liza.

Мами завжди оберігають і бояться за своїх дітей

Божевільна динаміка нашого світу, яка особливо відчувається в мегаполісах, піднімає з дна душі дикий страх безпеки дитини. Цей страх теж викликає бажання тотального контролю. Бо тільки ілюзія контролю жінки за життям чоловіка і дитини дає їй відчуття безпеки і стабільності.

П'ятий страх це не встигнути відбутися як жінка- вийти заміж, народити.

Суспільство дбайливо тисне "пора, пора, всі вже заміжні, а ти ще ні!. На жінку тисне не те, що страх, жах, що вона не встигне. Після 30-ти страх не встигнути обтяжується ще страхом власної неповноцінності - раз я не вийшла заміж до 34 років, значить зі мною щось не так.

До 50-ти років жінка зустрічається з острахом віку. Як би вона добре і молодо не виглядала, як би здорова вона не була, жінка все одно відчуває, що старіння є незворотнім.

Жінка проводить ревізію своїх минулих досягнень - кар'єри, шлюбу, дітей. Вона прощається з фантазіями про те вічне кохання або вірність. Приймає факт, що не все вже можливо виправити або змінити.

 

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 1119 | Додав: adminA | Теги: жіночі страхи, дослідники | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]