phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:22
Гормони - як не поправитись від них

 

Прийом гормональних препаратів провокує набір зайвої ваги. Не потрібно приходити в жах і відмовлятися від їх застосування, якщо лікар вам їх вже призначив. Все суто індивідуально і залежить від вашого обміну речовин. А щоб напевно не поправитися, дотримуйтеся певних правил вживання гормонів.

Ведіть активний спосіб життя

Абсолютно неважливо, в який час доби приймати гормональні таблетки, якщо, звичайно, це не потрібно робити кілька разів на день. Тому вживайте препарат у вечірні години до їжі. Так ви зможете уникнути підвищення апетиту, яке зазвичай спостерігається при застосуванні будь-яких гормонів. Вечірній прийом допоможе позбутися вам і від поганого самопочуття, що з'являється в перші місяці терапії.

Але тільки цього, на жаль, недостатньо. Якщо вага почне прибувати, вам доведеться дотримуватися дієти. Відмовтеся від висококалорійних страв і випічки. Вживання шоколаду та інших солодощів також скоротіть до мінімуму. А якщо ви не можете без них, то їжте більше фруктів.

Фізичні вправи допоможуть привести м'язи в тонус, а значить, і уникнути збільшення маси тіла. Відвідуйте басейн або спортивний зал. Десятихвилинної пробіжки вранці буде цілком достатньо, якщо ви ведете і так активний спосіб життя. Зайва вага з'являється через підвищену засвоюваність вуглеводів, які організм не встигає переробляти, тому фізичні вправи допоможуть вирішити дану проблему.

Приймайте ванну з морською сіллю, адже вона сприяє схудненню. Робіть пілінг з медом або просто подрібненою сіллю. Приплив крові до шкіри посилюватиметься, а відповідно і целюліту на фоні прийому гормональних засобів не з'явиться.

Ведіть регулярне статеве життя. У спермі міститься велика кількість чоловічих статевих гормонів, які надходять в кров жінки і сприяють збереженню привабливої форми тіла. Особливо важливо дотримуватися цього правила при застосування оральних контрацептивів.

Якщо вам призначили високодозовані препарати, то, на жаль, застрахуватися від набору зайвої ваги не вийде. Але не впадайте у відчай! Після проходження курсу лікування ви повернете нормальну вагу, якщо будете стежити за своїм харчуванням.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1231 | Додав: adminA | Теги: не поправитись від них, гормони | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]