phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:55
Гороскоп на 10 грудня для всіх знаків зодіаку


ОВЕН

Для народжених на початку квітня, сьогоднішній день може подарувати шанс стати ближче до реалізації своєї мрії. Прийшов час для втілення бажань, відкладених давно і "на потім”. Люди, які вас добре знають, можуть надати несподівану допомогу і підтримку.

ТІЛЕЦЬ

Швидше за все, сьогодні доведеться розбиратися з потоком поточних завдань. Проявіть здібності, а вміння переконувати і відстоювати свою точку зору можуть піддатися серйозній перевірці. Не відступайте, навіть якщо результат не видно відразу, в подальшому це піде вам на користь.

БЛИЗНЮКИ

Енергетичний потенціал більшості Близнюків знижений, тому постарайтеся сконцентруватися на виконанні та завершенні поточних справ. На це може знадобитися значна кількість сил і часу, але якраз цей вид діяльності переважніше всього.

РАК

Сміливо проявляйте активність. Вам супроводжують творчий підхід і впевненість у власних силах, що може значно просунути вас на шляху до реалізації власних задумів: будь-які проекти можуть бути успішними.

ЛЕВ

Справи підуть в гору і привернуть однодумців, завдяки вашій виняткової комунікабельності. І лише Левам кінця знака, щоб уникнути проблем, потрібно частіше закликати себе до спокою і не звинувачувати в конфліктах інших - за вами теж можуть водитися грішки.

ДІВА

День досить позитивний та продуктивний. Якщо будете перебувати з кимось поруч, то у людини все почне сперечатися - і ви без праці переконаєте будь-якого, що йому треба зробити або як краще вчинити для його ж блага.

ТЕРЕЗИ


День принесе більшості Терезів багато нового і виявиться вельми вдалим і результативним, якщо проявите ініціативу і взагалі будете поводитися рішуче. І тільки тим, хто народився у вересні, понеділок не обіцяє легких перемог - багато піде з трудом!

СКОРПІОН

Можна сміливо сказати, що в житті багатьох Скорпіонів настала дуже вдала смуга. І дійсно, в даний період на вас буквально "з неба” посиплються самі цікаві і вигідні пропозиції. Залишається не прогавити їх.

СТРІЛЕЦЬ

День дуже гарний для планування та формулювання подальших життєвих завдань. З легкістю зможете відокремити головне від другорядного, що дасть вам відчути себе господарем власної долі. Хоча для цього багато чого не потрібно, просто прислухатися до своїх бажань і втілити їх у життя.

КОЗЕРІГ

Досить непоганий день. Ну а в контактах з людьми, навіть якщо і виникнуть якісь розбіжності, більшість з вас зуміє швидко пом'якшити обстановку, знайшовши точки дотику, слова розради або виправдання.

ВОДОЛІЙ

Водоліїв чекає чудовий і плідний день, який принесе чимало приємних моментів і успішних звершень. І допоможуть у цьому друзі, близькі люди і вдале чуття на обстановку. Так що проявіть активність і ловіть удачу!

РИБИ

Деяким Рибам захочеться приглушити свою активність і трохи перепочити. Можна тільки позаздрити вашій інтуїції - ви вибрали дуже вдалий час для відновлення сил, в найближчому майбутньому ця можливість може не представитися.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2020 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 10 грудня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]