phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:36
Гороскоп на 10 лютого для всіх знаків зодіаку


ОВЕН

Сьогодні розклад багатьох подій буде залежати від того, як на все, що відбувається у вашому найближчому оточенні, відреагуєте особисто ви. У ваших інтересах спробувати бути більш зговірливими. Така позиція нічого, крім блага і поваги, вам не принесе.
ТІЛЕЦЬ

Сьогодні зверніть увагу на самопочуття. Якщо енергія б'є ключем, використовуйте це. Але травневим Тельцям рекомендується контролювати свої викиди, інакше в майбутньому будете почувати себе спустошеними. Тому з обережністю спілкуйтеся з людьми і, якщо беретеся за якусь справу, не доводьте себе до втоми.

БЛИЗНЮКИ

Близнюкам часом важко стримувати емоції. А сьогодні ви на взводі. Постарайтеся в серцях не випалити необдуманих слів. І взагалі намагайтеся менше розмовляти, а особливо повчати. Це може викликати роздратування.

РАК

Для більшості з вас події сьогоднішнього дня складуться цілком непогано, а все тому, що і ви, і ваше оточення з повагою поставитеся до почуттів і побажань один одного.

ЛЕВ

Існує ймовірність того, що сьогодні дрібні труднощі почнуть множитися в геометричній прогресії, і це буде призводити вас в замішання. Так що не дуже сподівайтеся на те, що ви зумієте переробите масу справ за цей вихідний. І тільки липневі Леви будуть бадьорі і активні, адже у вас починається сприятливий період, який триватиме до кінця березня!

ДІВА

Прислухайтесь до свого фізичного стану. Якщо довгий час вас щось турбує, зараз найкращий період для лікування або хоча б просто профілактики. І пам'ятайте, що хвороби є відображенням наших внутрішніх переживань і комплексів.

ТЕРЕЗИ
Прекрасний час, щоб тихо помріяти на самоті чи з кращим другом. Про що завгодно, навіть про те, що здається дурним на перший погляд. Зате це підбадьорить вас, принесе надії на краще.

СКОРПІОН

Жовтневим Скорпіонам неодмінно треба скористатися тим, що в даний період Фортуна саме вас вибрала своїми улюбленцями. Звичайно, вона жінка непередбачувана, і не завжди зрозумілі її подарунки; тим не менш, у ваших інтересах бути уважними, щоб не упустити свій щасливий випадок.

СТРІЛЕЦЬ

Якщо всередині накопичилося багато претензій і невдоволень, саме час випустити їх на свободу. Ви відчуєте, ніби вантаж звалився з ваших плечей. А коли подивитеся на реакцію людей від почутого, то переосмислити те, про що так сильно хвилювалися.

КОЗЕРІГ

Старайтесь щосили зберегти хоча б відчуття задоволеності у всьому. Так як стан ваш хиткий, будуть спостерігатися перепади то в хорошу, то в погану сторону. Поговоріть про це з ким-небудь, хто зацікавлений. Можливо, стане легше.

ВОДОЛІЙ

Для Водоліїв контакти складають значну частину життя. Саме тому сьогодні вам без них теж нікуди. Спілкуйтеся з людьми по-максимуму, особливо тягніться до тих, хто старше за вас і має більше досвіду. Вони зможуть дати слушну пораду.

РИБИ

Настав час, коли ви різко зміните свою думку з якогось питання. І скоріше приємно здивуєтеся, ніж злякаєтеся. Завжди приємно усвідомлювати, що світ багатогранний. І ви теж.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1653 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 10 лютого, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]