phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:07
Гороскоп на 10 серпня для всіх знаків Зодіаку

ОВЕН

Якщо з'явиться бажання зробити життя більш приємним і комфортним, то варто почати з благоустрою власного житла. Головне, не забудьте дізнатися думку домочадців про свої наміри, інакше вони будуть чинити перешкоди.

ТІЛЕЦЬ

Бажання грати на почуттях і пристрастях інших людей може принести безліч неприємностей, тому варто боротися зі спокусою зробити сьогодні щось екстраординарне, щоб домогтися свого.

БЛИЗНЮКИ

Постарайтеся не будувати ніяких планів в цей день. Однак це непоганий час який ні до чого не зобов'язує в спілкуванні: швидше за все, кожен з ваших співрозмовників буде намагатися максимально виставити напоказ власні достоїнства і приховати недоліки.

РАК

Намагайтеся будь-яку справу доводити до кінця і не розраховуйте на те, що це зробить за вас хтось інший. Є ризик, що станете братися то за одне діло, то за інше, і, врешті-решт, зрозумієте, що не змогли виконати намічені плани і отримати очікувані результати.

ЛЕВ

Може повезти там, де ви ніяк не могли розраховувати на удачу, тому обов'язково скористайтеся сприятливими можливостями і не відкидайте вигідні пропозиції з боязні, що вони можуть мати подвійне дно.

ДІВА

Сьогодні слід з особливою ретельністю підходити до вибору продуктів харчування, так як важка і погано засвоювана їжа може стати причиною отруєнь та інших порушень травлення. А це призведе до втрати працездатності і змусить міняти ваші плани.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні будете в змозі винести підвищені фізичні та емоційні навантаження. Однак важливо, щоб ви віддавали собі звіт в тому, що робите, а ваша діяльність не виявилася простим переливанням з пустого в порожнє.

СКОРПІОН

Небажання володіти собою, сьогодні може погано відбитися на подальших подіях у вашому житті. Тому, перш ніж щось сказати або зробити, варто десять разів відміряти і тільки потім ухвалювати рішення.

СТРІЛЕЦЬ

Інтерес до всього нового і незвичайного дозволить проявити себе в справах, де у вас немає ніякого досвіду. Однак якщо зможете досягти успіху, то це стане запорукою того, що зумієте почати справу, яка принесе не тільки успіх, але й прибуток.

КОЗЕРІГ

Не кращий період для укладання нових або перегляду старих домовленостей: є ризик, що через час усвідомите, що поспіхом вплуталися в неприємну історію і, швидше за все, втратите більше, ніж придбаєте. Тому не гарячкуйте.

ВОДОЛІЙ

У ситуації, коли не будете знати, як вчинити, варто більше довіряти інтуїції, оскільки з її допомогою ви набагато швидше знайдете рішення, ніж якщо будете намагатися ретельно збирати необхідну інформацію та аналізувати ситуацію.

РИБИ

Намагайтеся менше нервувати і хвилюватися через те, що відбувається навколо - це може позбавити вас здатності приймати швидкі рішення в ситуаціях, коли це необхідно зробити, не відкладаючи на потім.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 3079 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на сьогодні, гороскоп на 10 серпня | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]