phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:08
Гороскоп на 11 лютого для всіх знаків зодіаку


ОВЕН

День неоднозначний і відповідальний, хоча й непоганий. Ситуація сьогодні може погіршитися тільки, якщо будь-які розпорядження, зауваження або прохання ви станете сприймати як критику або бажання принизити вашу значимість і авторитет.
ТІЛЕЦЬ

Сьогодні з тими, хто народився в травні, удачі, схоже, не виявиться, а тому будьте готові до того, що вас очікують важко розв'язувані питання та зірвуться плани. Квітневі Тельці, навпаки, зможуть спробувати розкрити свій внутрішній потенціал, притому, в самих різних сферах життя.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні для травневих Близнюків стоїть велике завдання - вам доведеться добряче постаратися, щоб впоратися хоча б з половиною запланованих на сьогодні справ і не звертати уваги на те, що говорять на вашу адресу інші.

РАК

Варто взяти на замітку, що цей день зажадає від вас змін. Але, схоже, з подібним завданням більшості з вас вдасться впоратися просто чудово: в даний період ви будете здатні швидко оцінювати ситуацію і приймати далекоглядні рішення, не забуваючи при цьому враховувати і чужі інтереси. Отже, прямо з понеділка включайтеся в заходи, здатні зробити ваше життя яскравіше і краще .

ЛЕВ

Не дозволяйте собі сьогодні проявляти легковажність або недбалість у серйозних питаннях, інакше думка про вас може змінитися в гіршу сторону, і вам потім буде потрібно час, щоб повернути собі добре ім'я.

ДІВА

День неоднозначний. У деяких з вас, які вирішили, що їх життя стало досить прісним, з'явиться нездоланне прагнення дивувати і шокувати. Що ж, цим ви, звичайно ж, додасте в своє життя трохи "перцю": але дивіться, як би ваша персона не стала предметом номер один для пересудів всього вашого оточення.

ТЕРЕЗИ
День сприятливий для пошуку сенсу життя. І сьогодні найголовніше - не "прогледіти" відповідальний момент і зуміти в найкращому світлі продемонструвати весь свій багатющий інтелектуальний потенціал і вміння.

СКОРПІОН

Не виключено, що сьогодні вам належить спілкування або спільна діяльність з людьми, які вам неприємні, але яких ви ніяк не зможете ігнорувати. Тому вам знадобиться не тільки вміння контролювати свої емоції, але й величезне терпіння.

СТРІЛЕЦЬ

Зробити цей день вдалий в чому вам допоможе інтуїція. При цьому "знаки" і підказки можуть приходити в самих звичайних, повсякденних ситуаціях - в випадково загубленої кимось фразі, у вивісці на найближчому магазині, в звуках почутої по радіо мелодії.

КОЗЕРІГ

День сприятливий і продуктивний. До того ж сьогодні ви приємно здивуєте колег, знайомих і близьких вам людей своєю відкритістю, емоційністю і явним бажанням досягти успіху. Чи варто говорити, що все це доставить вам величезне задоволення і радість!

ВОДОЛІЙ

Якщо сьогодні вам вдасться звернутися за допомогою до власної інтуїції, то ви підсвідомо перенесете ініціативу на діяльність, яка, можливо, поки не видно, але згодом принесе видимі результати.

РИБИ

Сьогодні ваш внутрішній голос без приховування підкаже вам, як обійти неприємності, уникнути помилок і в той же час не проскочити повз удачі. Так що уважно прислухайтеся до порад своєї підсвідомості, і ви багато чого зможете домогтися.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1769 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 11 лютого, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]