phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:55
Гороскоп на 12 січня для всіх знаків зодіаку



ОВЕН


Застосуйте сьогодні свою зашкалюючу критичність в мирних цілях. Постарайтеся піддати перегляду свої плани на поточний рік. Бажано, щоб ті з них, які не пройдуть перевірку на доцільність, були без жалю прибрані в бік, давши місце новим задумам.

ТІЛЕЦЬ

Сьогоднішній день піднесе гарний настрій і високий енергетичний тонус. До того ж, будете вдаватися в задумане діло, а творчий підхід тільки прискорить його здійснення. А ось Тельці середини знака можуть опинитися в складній ситуації.


БЛИЗНЮКИ

Нічого страшного, якщо сьогодні станете занурюватися в мрії про прекрасне майбутнє. На цей раз подібне витання в хмарах може виявитися досить продуктивним - адже для багатьох Близнюків зараз діє період змін і перетворень, коли мрії збуваються! От тільки реалізувати їх бажано в потрібний час.


РАК

Швидше за все, сьогодні захочеться спокою. Розмірений режим дня і можливість побути на самоті якраз те, що зараз потрібно. Побудьте сьогодні в тіні, це допоможе впорядкувати думки і заспокоїтися з приводу того, що не все йде так гладко, як хотілося б.


ЛЕВ

Схоже, сьогодні емоції, думки і здоров'я Львів будуть пов'язані однією мотузкою. Трохи похвилюватися - і погіршився настрій, знизилася працездатність, та й навколишній світ вже не здається таким привабливим. Так що тримайте настрой на належному рівні.


ДІВА

Сьогодні непогано було б відкоригувати план дій на наступний рік. Пильно вивчіть всі можливі варіанти, що сприяють вашому просуванню вперед і освоєння нових територій. Хочете щось змінити? Тоді відпрацюйте покрокову інструкцію для досягнення бажаної мети.


ТЕРЕЗИ


Завданням сьогоднішнього дня буде налагодження емоційної стабільності, якої зараз не вистачає. Ваш настрій, на жаль, цілком залежить від зовнішніх обставин. Постарайтеся як-небудь врівноважити, щоб увійти в гармонію з навколишнім світом.

СКОРПІОН

Можливо сьогодні виникнуть ідеї щодо планів на майбутнє. Постарайтеся влаштувати їм жорсткий відбір, оскільки навіть самі ефемерні з них можуть збити з істинного шляху. І після крутого віражу змін доведеться повернутися у вихідну ситуацію. І прислухайтеся до інтуїції.


СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні для багатьох Стрільців активність і зміни протипоказані, тому що, скоріше за все, не вистачить ні витримки, ні можливостей реалізувати плани і побажання, так як життєві сили будуть знижені. У народжених на початку грудня, справи будуть сперечатися і багато питань вирішите без праці.


КОЗЕРІГ

Сьогодні сприятливий день для того, щоб добре відпочити і прислухатися до внутрішнього голосу, який допоможе вибрати правильне рішення в ситуації та події, які здавалися заплутаними і незрозумілими. Може здатися, ніби гора звалилася з плечей, і відчуєте легкість буття.


ВОДОЛІЙ

Присвятіть деякий час невеликого самоаналізу. Буде неважко розібратися в тому, що саме вас турбує і як з цим боротися. Постарайтеся негайно втілити це розуміння у життя і скорегувати як поведінку, так і особисті плани.


РИБИ

Більшість Риб сьогодні інтуїтивно зможе зрозуміти чужу душу і передбачити вчинки інших людей. Своєю участю і підтримкою зможете підкоригувати чиїсь плани на майбутнє, часом абсолютно не піклуючись про власну вигоду.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1663 | Додав: admin | Теги: гороскоп на сьогодні, гороскоп на 12 січня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]