phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:03
Гороскоп на 13 лютого для всіх знаків зодіаку


ОВЕН

День відповідальний для кар'єри, тому без вагань повністю зосередьтеся на роботі. Так, доведеться напружитися і викластися більше звичайного, але ж саме цей зоряний період може посприяти визнанню ваших заслуг і просуванню по службовій драбині.
ТІЛЕЦЬ

Не виключено, що сьогодні всілякі непорозуміння і "підводні камені", то і справа, що виникають у справах, заведуть народжених у травні в глухий кут, змусивши добряче похвилюватися і понервувати. Зате якщо ви відзначаєте свій день народження у квітні, можете сміливо зайнятися самовдосконаленням. Це дозволить заглянути в майбутнє і побудувати реальні плани досягнення наміченого.

БЛИЗНЮКИ

День неоднозначний і відповідальний, оскільки може так статися, що сьогодні ви почнете занадто нерозважливо витрачати запаси енергії на метушливі нічого незначущі дії, зате в самий вирішальний момент вам не вистачить сил для здійснення задуманого.

РАК

Неодмінно скористайтеся тим, що зараз діє період, коли і люди, і вдалий збіг обставин допомагають вам закласти хороший базис для подальших успіхів. Втім, ви вправі провести сьогоднішній день і на свій розсуд: витратити його на досягнення якихось своїх грандіозних цілей або просто розважитися і відпочити.

ЛЕВ

Доля сьогодні явно буде на боці липневих Львів: вона припасла для вас ряд дуже несподіваних і приємних сюрпризів. Вам же залишається їх помітити і забрати.

ДІВА

День відповідальний і навіть, можна сказати, продуктивний. Однак бажано не придумувати собі нових турбот - вистачить і того, що вам треба буде виконати важливі заплановані на сьогодні справи або те, що можна відкласти на потім. В іншому випадку, якщо ви станете хапатися за все підряд, різко впаде ефективність витрат сил і знань.

ТЕРЕЗИ
Тим, хто народився в жовтні, цей день готовий принести творчі успіхи і забезпечити твердий ґрунт під ногами. Закладати фундамент подальшого благополуччя і процвітання доведеться, звичайно, вам самим, але зараз зробити це буде зовсім нескладно.

СКОРПІОН

День складеться вельми продуктивно, якщо ви будете уважними та передбачливими. Це допоможе вам вдало розпланувати свої подальші кроки і непогано процвітати. Хоча обставини, навпаки, частенько будуть схиляти вас як раз до того, щоб ви як слід розслабилися. Втім, вибір за вами.

СТРІЛЕЦЬ

Як б ви не були сьогодні зайняті справами, які, до речі сказати, проходитимуть досить успішно, обов'язково знайдіть хоча б хвилин десять для того, щоб побути на самоті і тиші, послухати приємну розслабляючу музику і помріяти. Є шанс, що бажання збудеться.

КОЗЕРІГ

Схоже, сьогодні ви відчуєте небувалий приплив творчих сил і натхнення і все, створене в цей період вашими умілими руками або забитою мудрими думками головою, буде відрізнятися потужною, що глибоко впливає на серця людей силою.

ВОДОЛІЙ

День сприятливий. Причому, комусь із вас у цьому посприяють друзі - вони можуть "підкинути" цінні ідеї, ну а хтось, до чималого подиву, виявить, що його таланти та вміння, про які знали лише найближчі люди, виявляється, теж можуть бути затребувані.

РИБИ

Вам буде як ніколи легко висловлювати свої думки і почуття - скористайтеся цим чудовим настроєм, щоб просунутися в справах кар'єри або розкрити улюбленим людям все те найкраще, що ви до них відчуваєте.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1792 | Додав: admin | Теги: гороскоп на сьогодні, гороскоп на 13 лютого | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]