phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:51
Гороскоп на 13 серпня для всіх знаків Зодіаку


ОВЕН

Чим більше сьогодні з'явиться нових можливостей, тим менше ймовірність того, що зумієте правильно ними розпорядитися. А все тому, що не станете виявляти активність або відкрито висловлювати свою думку: будете боятися критики оточуючих.

ТІЛЕЦЬ

Знайдіть час, щоб обміркувати плани на майбутнє, так як уміння виносити неупереджені рішення дозволить більш тверезо оцінити свої можливості і зрозуміти, чи дійсно ви здатні довести почате до кінця.

БЛИЗНЮКИ

Якщо вам є чим здивувати оточуючих, то зараз підходящий момент для того, щоб познайомити найширшу аудиторію з вашими досягненнями або творчими відкриттями. При цьому можете отримати не тільки підтримку однодумців, а й цікаві пропозиції.

РАК

Ймовірно станете дивитися на світ крізь рожеві окуляри, і це позбавить вас можливості приймати далекоглядні рішення. У той же час варто більше довіряти творчій інтуїції: вона підкаже, як знайти рішення можливих проблем.

ЛЕВ

Будете готові безжально порвати з минулим, а можливо, і з людьми, які про нього нагадують. У будь-якому випадку не забувайте, що поодинці вам не впоратися з вирішенням серйозних завдань, і тоді дії стануть більш практичними і продуманими.

ДІВА

Сьогодні стоїть строго дотримуватися наміченого плану, інакше ризикуєте постійно запізнюватися і не встигнути зробити те, що обіцяли, як через власну неуважність, так і через несприятливий збіг обставин.

ТЕРЕЗИ

Будете повні творчих ідей, тому ваші думки та ідеї стануть цікаві не тільки вам, а й оточуючим. В результаті станете більш популярним і потрібною людиною, ніж зазвичай.

СКОРПІОН

Постарайтеся не експериментувати в їжі і тимчасово перейти на роздільне харчування. Погане поєднання продуктів може сьогодні привести до порушення травлення і, як наслідок, до поганого самопочуття і настрою.

СТРІЛЕЦЬ

Фортуна буде до вас прихильна, і якщо не станете чинити опір обставинам, а спробуєте отримати з того, що відбувається максимальну користь, то будете робити саме те, що принесе найбільшу вигоду.

КОЗЕРІГ

Не варто все кидати і відмовлятися від задуманого з одного лише остраху, що не встигнете дотриматися раніше встановлених термінів і, тим самим, порушите обіцянку або не зумієте виправдати чиїхось сподівань.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні ваші знання і досвід виявляться потрібними: зможете досягти успіху. При цьому, головне, щоб ви точно знали, до чого прагнете, оскільки це дозволить вибрати вірну пропозицію з величезної маси цікавих проектів.

РИБИ

Перш, ніж зважитеся взятися за щось істотне, варто визначити, які реальні шанси на успіх. Головне не переоцінювати свої сили і зрозуміти всю складність майбутньої справи. І тоді удача у вас в кишені.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2840 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на 13 серпня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]