phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:10
Гороскоп на 13 січня для всіх знаків зодіаку



ОВЕН


Не виключено, що хтось чи щось переверне ваші плани на сьогоднішній день.
Якщо таке станеться, то не поспішайте на це різко реагувати або що-небудь робити - це тільки ускладнить обстановку. Слід спочатку все гарненько обдумати і не поспішати з діями
.

ТІЛЕЦЬ

Вдалий момент для закінчення справ, які давно відкладали на потім. Тим більше що багато часу це у вас не займе. Зате після їх завершення отримаєте полегшення і радість. Оскільки місце для нових проектів вже готове, а який задум будете втілювати далі - справа вашого смаку.


БЛИЗНЮКИ

День сприятливий. Головне, щоб ви самі побажали зауважити, що світ прекрасний, а оточуючі вас люди добрі і зговірливі. Проявіть увагу до потреб оточуючих, можливо, комусь необхідна ваша допомога. Добрі наміри, тільки помножать взаєморозуміння зі світом.


РАК

Сьогодні буде дуже корисно опинитися серед людей, що володіють більш широкими поглядами на світ, щоб почерпнути у них життєвий досвід і переглянути свої цілі. Втім, треба сказати, що і оточуючим контакти з вами принесуть чимало користі, радості і задоволення.


ЛЕВ

Побережіть здоров'я. Сьогодні народженим в серпні, загрожує погіршення самопочуття. По можливості організуйте для себе комфортну обстановку. У липневих ж Львів цей недільний день вдалий сам по собі. Будете ініціативні й активні, а друзі в повній мірі оцінять вашу винятковість.


ДІВА

Сьогодні обов'язково дайте собі можливість неспішного обмірковування подальших планів і проектів, такий відсторонений роздум може бути дуже корисним, і побачите прості способи досягнення власних цілей.


ТЕРЕЗИ


Багато Терезів сьогодні зіткнуться з тим, що заплановані справи і плани не вдаються ні в яку. Та ще контакти з оточуючими будуть даватися важко. Не турбуйтеся і приведіть думки в порядок, це тимчасові труднощі. А ось що народилися в середині знаку, візьме в дружні обійми Пані Удача!

СКОРПІОН

Сьогоднішній день для багатьох Скорпіонів сповнений позитиву і корисних устремлінь. Плани виконуються, вас відвідують множинні ідеї, настрій бойовий, уявлення про майбутнє дуже райдужні. Загалом, все що потрібно для того, щоб відчувати себе у керма.


СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні ваша творча частина знаходиться під впливом нових ідей і задумів. Скористайтеся моментом і направте цю енергію в корисне русло: можливо захочеться приготувати сюрприз для близьких і коханих людей.


КОЗЕРІГ

День гарний для багатьох починань. Вам дано сьогодні неупереджено поглянути на минулі досягнення і промахи і з легкістю розлучитися з тим, що заважало просуватися в житті. Дуже може бути, що все це згодом приведе до позитивних змін у вашому житті.


ВОДОЛІЙ

Сьогодні може відвідати одкровення і зрозумієте, які ваші вчинки і дії призводять до неефективного результату. Прийнявши до уваги власні промахи або образливий характер, можна буде все виправити. І це варто того.


РИБИ

Ви повні сил і енергії. Можливо відвідає відчуття, що непогано б замахнутися на щось більше, ніж у вас є. Складіть план дій на найближче майбутнє, причому не тільки для себе, але і для дітей. Ви відповідаєте за їх розвиток, виховання і освіту, а такі питання на самоплив пускати не варто.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1440 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 13 січня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]