phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:30
Гороскоп на 13 вересня для всіх знаків зодіаку


ОВЕН

Сьогодні варто довіритися власній інтуїції і постаратися розшифрувати сновидіння. Саме в них можете знайти підказки для вирішення проблем, які довгий час були вам не по зубах.

ТІЛЕЦЬ

Хвилювання і переживання можуть позбавити вас здатності тверезо мислити, тому не дивуйтеся, що у важкий момент буде простіше накричати на оточуючих, ніж пошукати можливості для примирення та прийняття розумних рішень.

БЛИЗНЮКИ

Варто спиратися на співпрацю, оскільки спільно буде простіше подолати складнощі, які можуть виникнути на шляху. Важливу роль буде грати і те, що компаньйони будуть змушені взяти на себе частину відповідальності за події.

РАК

Намагайтеся ширше дивитися на речі, так як це дозволить побачити найкоротший шлях до досягнення мети. При цьому не виключено, що вам вдасться стрибнути вище голови, хоча справжні мотиви своєї поведінки і наміри краще тримати в таємниці.

ЛЕВ

У ситуаціях, коли не будете знати, як вчинити, можна піти на ризик, оскільки сьогодні день буде більш вдалим, ніж зазвичай, і навряд чи варто очікувати великих програшів або великих втрат.

ДІВА

Це вдалий час для планування справ на майбутнє, особливо якщо хочете зайнятися розширенням вже діючого проекту або спробувати свої сили в якомусь новому проекті.

ТЕРЕЗИ

Бажання якнайшвидше впоратися з поточною роботою може змусити вас робити відразу кілька справ одночасно. Через це жодне з них не зможете виконати добре, тому потім чимало часу витратите на їх переробку.

СКОРПІОН

Сьогодні не можна розслаблятися ні на мить, оскільки суперники і конкуренти будуть готові підставити вам підніжку.
Саме тому відкладіть на час всі сьогохвилинні справи, і займіться виробленням стратегії і тактики майбутніх дій.

СТРІЛЕЦЬ

Навіть у дрібницях будете усвідомлювати, що вам протегує фортуна, тому використовуйте весь потенціал на те, щоб витягти з ситуацій максимум можливого. Добре, якщо сьогодні затієте нове підприємство або захочете розширити вже існуючі.

КОЗЕРІГ

З'явиться непоганий шанс залишити в минулому спогади, які вселяють у вас помилкові надії і заважають радіти життю. При цьому рішення, які сьогодні прийміть, буде легко втілити в життя.

ВОДОЛІЙ

Якщо візьмете контроль над ситуацією в свої руки, то вам буде легше пом'якшити наслідки невдач і не розгубитися в момент прийняття важливих рішень.

РИБИ

Ваші ідеї можуть сьогодні знайти конкретне втілення, тому постарайтеся не упустити шанс спробувати, свої сили в справі, якою раніше ніколи не займалися, тим більше, що з часом воно може стати основною професією.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2295 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на 13 вересня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]