phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:46
Гороскоп на 14 серпня для всіх знаків Зодіаку


ОВЕН

Сьогодні вас буде цікавити реалізація тільки власних планів. І вони можуть здійснитися. Тому відмовтеся від співпраці і партнерства, щоб виконання взятих на себе додаткових зобов'язань не завадило втілити в життя особисті плани.

ТІЛЕЦЬ

Багато чого з того, що зараз задумаєте, незабаром може дійсно збутися, тому відкладіть в сторону теперішні справи, дозвольте собі відпочити на самоті і помріяти про хороше.

БЛИЗНЮКИ

Оточуючі будуть пропонувати вам участь у спільних проектах, які обіцяють успіх і можливості соціального зростання. Робити остаточні висновки та укладати угоди сьогодні все ж не варто.

РАК

Спільні сьогодні партнерські відносини виявляться не просто взаємовигідними, але можуть допомогти знайти більшу впевненість в собі і отримати перспективні можливості для того, щоб реалізувати творчий потенціал і змінити на краще умови життя.

ЛЕВ

Уважніше придивіться до людей, що з'явилися у вашому оточенні. Серед них зможете знайти співрозмовників, які допоможуть позбутися від усього наносного і другорядного і усвідомити, що для вас у житті є головним і основним.

ДІВА

Уміння в будь-якій ситуації подбати про власний комфорт не дозволять впасти у зневіру. Не варто переживати і хвилюватися через те, що сьогодні не зможете отримати все бажане, скільки б зусиль не прикладали до цього.

ТЕРЕЗИ

Можливо, сьогодні на душі будуть шкребти кішки, причому причини поганого настрою, швидше за все, так і не вдасться виявити. Постарайтеся настроїтися на краще і в будь-якій ситуації шукати плюси, а не мінуси.

СКОРПІОН

Нові починання не принесуть очікуваних результатів. Тим більше, що внутрішньо ви навряд чи будете готові до активних дій і боротьбі з конкурентами.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні краще тримати думки при собі, якими б уважними не були ваші співрозмовники, і як би не хотілося розповісти їм про найпотаємніше. Просто можете розповісти більше, ніж хотіли, і потім будете шкодувати про нестриманість.

КОЗЕРІГ

Зараз зможете проявити себе як дуже далекоглядний і мудрий політик і керівник. Тому приділіть час плануванню справ на майбутнє, і подбайте про те, щоб оточуючі охоче погодилися за вами слідувати.

ВОДОЛІЙ

До вас будуть тягнутися дуже цікаві люди, і якщо не підете на поводу у власних упереджень, то спілкування з тими, хто зовсім на вас не схожий, буде прекрасною можливістю дізнатися багато нового.

РИБИ

Намагайтеся діяти, підкоряючись внутрішньому голосу, оскільки це позбавить вас від сумнівів і переживань з приводу того, що все робите не так або не вчасно.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1966 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на 14 серпня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]