phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:29
Гороскоп на 14 січня для всіх знаків зодіаку


ОВЕН


Схоже, що сьогодні більшості Овнів доведеться запастися витримкою. Зовнішні обставини та оточення будуть так наполегливо і цілеспрямовано плутати ваші плани, що зуміють вивести з рівноваги кого завгодно. І тільки народжені в середині знаку і на роботі, і в побуті не будуть залежати ні від яких обставин.

ТІЛЕЦЬ

Більшості Тельців все вдасться робити "на відмінно" не тільки в цей день, але й протягом всього цього тижня - він у вас ну дуже сприятливий! І тільки у тих, хто народився в середині знаку все буде відбуватися з точністю до навпаки.


БЛИЗНЮКИ

Для багатьох Близнюків цей день досить непередбачуваний. І хоча плани можуть зриватися, постарайтеся по достоїнству оцінити те, що в такий складний час вирішується хоча б половина важливих справ, а допомога може прийти з несподіваного боку.


РАК

Для більшості Раків це не дуже вдалий день. На вас можуть посипатися різного роду дрібні негаразди, і в першу чергу це може відбитися на вашому настрої. Постарайтеся не засмучуватися, сприймайте це як гарт духу і характеру.


ЛЕВ

У тих, хто народився в серпні, основна частка сил і часу сьогодні буде йти на бій з недоброзичливцями і боротьбу з не залежними від вас обставинами - хай не дуже небезпечними, але все ж не завжди приємними.


ДІВА

Сьогодні складно буде зібратися з думками і приступити до нових справах. Тому постарайтеся з максимальною ретельністю закінчити ту роботу, яка давно вже потребувала завершення. Так зможете розчистити простір для нових проектів, до яких приступите в більш відповідний час.


ТЕРЕЗИ


У цей день активність і успіх підуть на спад. Тому поступите дуже мудро, якщо не станете братися за те, що вам не по плечу. Краще обміркуйте план дій на поточний тиждень або розберіться в розбіжностях з оточуючими.

СКОРПІОН

Ваша інтуїція не проти сьогодні посприяти тому, щоб плани здійснилися. Вона призведе до потрібних людей, а необхідні ситуації будуть складатися як би самі собою. Так що дайте їй повну свободу і все складеться. А ось у народжених на початку листопада сьогодні все піде шкереберть.


СТРІЛЕЦЬ

Для народжених в грудні цей день обіцяє бути сприятливим і абсолютно безхмарним: ніяких проблем ні вдома, ні на роботі не передбачається. Навпаки - тільки встигайте отримувати подяку, похвалу та компліменти.


КОЗЕРІГ

Високу енергійність направте сьогодні на завершення необхідних справ. Тим більше, що зазвичай це вам зовсім не в тягар. Так зможете і сили поберегти і надолужити те, що давно хотіли зробити, але через велику завантаженість відкладали на майбутнє.


ВОДОЛІЙ

У багатьох Водоліїв день не призначений для активної діяльності і швидких рішень. Навпаки, буде куди краще, якщо сьогодні ви відмовитеся від трудомісткої роботи і напружених роздумів: вони навряд чи виявляться вірними і конструктивними. У народжених в січні день складеться сприятливо і продуктивно.


РИБИ

День досить успішний в усіх напрямках, навіть незважаючи на те, що сьогодні вашої допомоги стануть потребувати відразу кілька людей. Навряд чи у вас вистачить духу комусь із них відмовити, і ви їм допоможете порадою, участю або грошима.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1879 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 14 січня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]