phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

09:43
Гороскоп на 15 лютого для всіх знаків зодіаку


ОВЕН
Не виключено, що сьогодні через якісь промашки довіра до вас може виявитися сильно підірваною. Це стосується і ділового, і особистого життя. Тому не звалюйте на себе зайвого, не хваліться і не давайте ніяких обіцянок.
ТІЛЕЦЬ

Не виключено, що сьогодні, чим сильніше буде ваша віра в те, що все складеться вдало, тим складніше стане знаходити вихід із становища. Тому стримайте запал, і важливі справи перенесіть на наступний тиждень.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні, тримаючи руку на пульсі подій, не варто квапити їх - вам принесе значно більшу вигоду поступовий розвиток ситуації, оскільки так легше встежити за змінами.

РАК

Ви будете перебувати в чудовому настрої, і якщо ваші близькі й кохані підтримають ваш настільки ліричний настрій, то ви станете просто парити на крилах щастя.

ЛЕВ

На жаль, сьогодні надлишок активності може зіграти явно не на вашу користь, тому в цей день краще почекати з початком нових справ і важливими діловими зустрічами.

ДІВА

Не виключено, що сьогодні у когось з вас одна тільки думка, що належить переробити масу справ, може викликати глибоку зневіру. Не піддавайтеся негативним емоціям - зараз це тільки нашкодить. А також одягайтеся по погоді і слідкуйте за самопочуттям.

ТЕРЕЗИ
Якщо ви хоч трохи дорожите позитивною думкою про себе з боку оточуючих і не хочете уславитися незговірливою людиною, то скоротіть сьогодні до мінімуму всі свої контакти зі значимими для вас людьми. Особливо це стосується тих, хто відзначає свій день народження у вересні.

СКОРПІОН

Схоже, сьогоднішній день може бути трохи зіпсований дрібними домашніми сварками: хтось кимось постійно буде незадоволений. Щоб цього не трапилось, спробуйте просто подивитися на знайомі риси "під іншим ракурсом".

СТРІЛЕЦЬ

День не з кращих, тому вам варто постійно бути напоготові і стежити за тим, щоб уникнути неприємностей. Благо у вас буде достатньо сил, щоб контролювати ситуацію і своєчасно стримувати себе від критики оточення. Хоча можливий і зворотний варіант, коли вам самим доведеться захищатися від звинувачень.

КОЗЕРІГ

День вдалий. Одне тільки здатне трохи знизити вашу популярність - це неприхована самовпевненість та бажання отримувати, нічого не даючи взамін. Поділіться своїм настроєм з іншими, щоб продовжити цей чудовий період.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні з'явився шанс підтвердити, що ви дійсно неабияка особистість. Тому будьте на увазі, цінуєте себе, і, заявляючи про себе, намагайтеся не продешевити навіть в таких сферах як творчість і любов.

РИБИ

День сприятливий. Не виключено, що сьогодні хтось з оточуючих надасть вам чималу допомогу в справах або переверне ваше особисте життя, внісши в неї щось чудове. Ловіть також прекрасну можливість зав'язати масу корисних і приємних знайомств з цікавими людьми.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1710 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 15 лютого, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]