phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:31
Гороскоп на 15 серпня для всіх знаків Зодіаку


ОВЕН

Намагайтеся не йти на поводу у своїх емоцій і не затівати з'ясування відносин, так як ваші позиції і висновки виявляться непереконливими. Через це можете втратити звичної впевненості в собі.

ТІЛЕЦЬ

Сьогодні вас буде захоплювати все нове і незвичайне. При цьому, ви навіть зможете досить швидко знайти вдале застосування тому, що не вписується в рамки повсякденного життя.

БЛИЗНЮКИ

Творчі задуми і плани можуть отримати сьогодні схвалення в оточуючих. І незалежно від того, будуть у вас помічники чи ні, не втрачайте шанс досягти успіху і довести спроможність власних ідей.

РАК

Несподівані зміни в розвитку ситуації можуть застати вас зненацька. Якщо не зумієте вчасно підлаштуватися під нову розстановку сил, то згодом буде важко повернути контроль над ситуацією.

ЛЕВ

Зайва емоційність і нездатність приховувати справжні почуття можуть заважати як в спілкуванні з близькими, так і з малознайомими людьми. Намагайтеся не торкатися тем, які могли б вивести вас з рівноваги.

ДІВА

Приготуйтеся до того, що партнери піднесуть несподівані сюрпризи, які спочатку можуть просто шокувати. Однак оцінити їх реальну цінність зможете лише якийсь час по тому.

ТЕРЕЗИ

Будете здатні подивитися на себе і власні можливості іншими очима. Якщо зумієте зважитися на досить значні зміни, то згодом будете здивовані, наскільки дружно зійдуть посіяне насіння майбутніх змін.

СКОРПІОН

Будете абсолютно впевнені у власній правоті, і навряд чи на вас сьогодні будуть впливати розумні доводи оточуючих. Саме тому краще діяти на самоті, оскільки на вас не буде тиснути тягар відповідальності за долі інших.

СТРІЛЕЦЬ

Доведеться відстоювати свої принципи, і будете робити це люто й безкомпромісно, якщо впевнені у власній правоті. Проте сьогодні обставини зажадають від вас більшої гнучкості та вміння прислухатися до чужої думки.

КОЗЕРІГ

Сьогодні буде чим, відстояти свою думку або поставити на місце людей, які намагаються вставляти вам палки в колеса. Головне, щоб ви не намагалися відплатити тією ж монетою, а зуміли так обставити справу, що вашим недругам стало соромно.

ВОДОЛІЙ

Намагайтеся тримати плани в секреті, тоді ваші дії виявляться повною несподіванкою, як для суперників, так і для союзників. При цьому, не варто довго розмірковувати і коливатися, постарайтеся якнайшвидше рухатися до заповітної мети.

РИБИ

Намагайтеся не перевантажувати себе важкими дорученнями, так як ваша нервова система не буде працювати стійко, і будь-яке перенапруження може стати причиною нервового зриву.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2398 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на 15 серпня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]