phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:54
Гороскоп на 17 серпня для всіх знаків Зодіаку


ОВЕН

Бажання хоч трохи прикрасити дійсність і вдихнути життя в те, що вже, здавалося б, віджило свій вік, стане запорукою того, що залишитеся задоволені результатами своєї діяльності незалежно від того, чим будете займатися.

ТІЛЕЦЬ

Хороший день для завершення старих справ і роздачі боргів, особливо якщо хочете одним махом позбутися від минулих проблем і відчути себе людиною, вільною від зобов'язань, які давно пов'язували руки.

БЛИЗНЮКИ

Будете схоплювати все на льоту, тому зможете чудово орієнтуватися в потоці нової інформації, навіть якщо доведеться шукати голку в копиці сіна чи паралелі між двома непов'язаними фактами чи подіями.

РАК

В будь-якій справі варто дотримуватися чіткого плану і пам'ятати про те, до чого, в кінці кінців, прагнете. Інакше буде складно справлятися з цікавістю і бажанням на власному досвіді випробувати все, що будуть пропонувати обставини.

ЛЕВ

Сьогодні не варто надто довіряти інтуїції і надавати значення своїм спостереженням та здогадам, тому що, швидше за все, вони будуть помилковими, і ви можете потрапити в дурне становище.

ДІВА

Чим з більшим ентузіазмом візьметеся за здійснення власних проектів, тим простіше буде знайти соратників і послідовників, які стануть для вас надійною опорою і тилом.

ТЕРЕЗИ

Намагайтеся не порушувати встановленого балансу сил, тоді не доведеться виступати в ролі посередника і мирити людей, кожен з яких буде вимагати нездійсненних дій або просто тріпати нерви.

СКОРПІОН

Уміння настояти на своєму допоможе сьогодні протистояти, як тиску обставин, так і неправильним, на ваш погляд, рекомендаціям і порад з боку близьких людей. Але подбайте про те, щоб втілити свої вимоги або відмовити в м'якій та дипломатичній формі.

СТРІЛЕЦЬ

Будете здатні інтуїтивно вибирати найлегший і правильний шлях для здійснення задуманого. Головне, щоб ви змогли почути внутрішній голос і не намагалися заглушити його логічними доводами.

КОЗЕРІГ

Якщо не будете пропускати мимо вух все, що говорять оточуючі, то залишитеся задоволені і собою, і своїми успіхами. При цьому, варто покладатися тільки на власні ідеї і постаратися не йти на поводу у тих, хто розумніший або досвідченіше вас.

ВОДОЛІЙ

Дружня участь і допомога тих, кому можна довіряти, стануть хорошим поплавком в море життєвих подій. І чим сильніше буде ваша віра в те, що все складеться вдало, тим швидше зможете знайти вихід із скрутного становища.

РИБИ

Методом проб і помилок вдасться знайти найкоротший шлях до успіху, тому не варто зупинятися на півдорозі з остраху, що не зможете пройти до кінця.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2193 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на 17 серпня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]