phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:10
Гороскоп на 17 січня для всіх знаків зодіаку


ОВЕН


Не все сьогодні піде так, як вам би того хотілося: можливі зриви планів і заминки в справах, та й настрій може мінятися.
А ось до народжених на початку квітня в цей день можуть звернутися з дуже цікавими пропозиціями
.

ТІЛЕЦЬ

Багатьох Тельців сьогоднішній день порадує успіхами, від яких отримаєте повне задоволення. У народжених у середині знаку не всі плани здійсняться, а у відносинах з людьми ні-ні та й виникне недомовленість. І простежте за здоров'ям - можливо нездужання.


БЛИЗНЮКИ

Не виключено, що сьогодні ті які народилися біля кордонів знака будуть надзвичайно чутливо ставитися до образ, невдач і несправедливості. Однак воно того не варто. До того ж, зовсім скоро ви вступите в сприятливий період, і від проблем не залишиться й сліду.


РАК

Оскільки цей день може піднести проблеми і перешкоди в справах і нестійкий емоційний стан, то досить бажаним буде заздалегідь скоротити плани на сьогодні, знизити навантаження і, в міру можливостей, звести до мінімуму спілкування і контакти з оточуючими.


ЛЕВ

Не позбавляйте себе сьогодні можливості спробувати сили в якійсь складній або новій справі. Творче ставлення до всього, чим будете займатися, допоможе знаходити нестандартні рішення, які виявляться вельми оригінальними і цікавими.


ДІВА

Багато Дів будуть такими собі улюбленцями долі, у яких все виходить, а смуга невдач залишиться далеко позаду. Але особливо пощастить тим, хто зовсім недавно заради інших жертвував своїми інтересами. А для серпневих Дів зараз прийнятний девіз "краще менше, та краще".


ТЕРЕЗИ


Для більшості Терезів це тренувальний день, де випробовуватимуть на міцність їхнє самолюбство. Є привід замислитися над деякими питаннями: а чи завжди ви маєте рацію? Чому вас зачіпає думка інших людей, відмінне від вашого? Чесно поміркувавши над цим, зможете значно просунутися вперед в особистісному плані.

СКОРПІОН

День дуже продуктивний. Тому "ловіть хвилю", активно включайтеся у всі справи й уважно прислухайтеся як до привабливих пропозицій, адресованим безпосередньо вам, так і до чужих думок вголос - хто знає, може саме чиясь ідея підштовхне вас до важливих змін.


СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні будете здатні підлаштовуватися під будь-яку ситуацію, при цьому практично не докладаючи жодних зусиль. А ще перед деякими представниками цього знаку будуть досить непогані перспективи на майбутнє: як у кар'єрі, так і в особистому житті.


КОЗЕРІГ

В цілому, день продуктивний. А вже якщо скористайтеся тим, що сьогодні ваша мова буде досить яркою і переконливою, то легше звичайного вдасться пояснити оточуючим свої побажання, вимоги і наміри.


ВОДОЛІЙ

Ви ж знаєте, що іноді людині треба виговоритися або поділитися переповненими душу емоціями. Тому якщо можете похвалитися вмінням слухати, то сьогодні, безсумнівно, вам буде супроводжувати успіх. Ваша мовчазна участь і стримані коментарі тільки підуть на користь.


РИБИ

Сьогодні ви просто приречені стати центром уваги в будь-якому суспільстві. А це може дати можливість обзавестися корисними зв'язками, налагодити особисте життя або просто зарядитися позитивними емоціями. І тільки народжені в лютому не обійдуться без шорсткостей на роботі або в родині.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1811 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 17 січня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]