phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:44
Гороскоп на 18 серпня для всіх знаків Зодіаку


ОВЕН

Якщо не будете дозволяти собі зачіпати гострі теми і не станете шокувати оточуючих своїми вчинками, то зможете швидко з ними домовитися або знайти спільну мову навіть з незнайомими людьми.

ТІЛЕЦЬ

Якщо не станете жорстко відстоювати свою точку зору, а поступитеся або встанете на позиції тих, з ким затіяли диспут, то це дозволить поглянути на ситуацію іншими очима і переконатися в тому, чи праві ви чи глибоко помиляєтеся.

БЛИЗНЮКИ

Довгоочікувана субота порадує приємним відпочинком і спілкуванням. І навіть можлива робота не буде в тягар. Особливо, якщо пам'ятати, що рух - це життя.

РАК

Якщо усвідомили, що вам не вистачає думок або ви не володієте потрібною інформацією, то сьогодні підходящий день, щоб зайнятися самоосвітою чи знайти час для спілкування з людьми, які можуть багато чому вас навчити, поділитися думками та ідеями.

ЛЕВ

Сьогодні не слід довіряти внутрішньому голосу, оскільки його підказки можуть виявитися помилковими, а вам буде складніше звичайного зрозуміти, де закінчується реальність і починається світ фантазій.

ДІВА

Ваша душа буде жадати пригод, тому варто дозволити собі взяти участь в якихось ризикованих підприємствах або в грі, щоб знову відчути смак до життя.

ТЕРЕЗИ

Якщо вдасться підняти настрій коханій людині і розвеселити його, то за це вам простяться багато проступків і прорахунків. Проте знадобляться і багата фантазія, і винахідливість, щоб продемонструвати все, на що ви здатні.

СКОРПІОН

Сьогодні варто відгородити себе від будь-яких справ і доручень і постаратися, як слід розслабитися і відпочити. При цьому, дозовані фізичні навантаження будуть набагато корисніше спокійного проведення часу, особливо лежання на дивані.

СТРІЛЕЦЬ

Особові справи займуть багато часу і будуть стояти на першому місці, тому не давайте обіцянок, щоб оточуючі не витрачали даремно час, очікуючи, коли у вас з'явиться вільна хвилина.

КОЗЕРІГ

Цей день варто присвятити тривалим прогулянкам і спілкуванню з природою, але за умови, що ви добре знаєте місцевість. Тоді уникнете неприємних сюрпризів, які можуть зіпсувати настрій.

ВОДОЛІЙ

Непоганий час для короткої поїздки, особливо якщо зможете фізично попрацювати на природі або зайнятися активними видами спорту. Однак, якщо подорож не занадиться з самого початку, то краще перенести її на інший час.

РИБИ

Сьогодні варто відмовитися від активних дій і присвятити цей день плануванню, оскільки будете бачити ситуацію на кілька кроків вперед, і це позбавить вас від марної трати часу, сил і засобів.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2259 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на сьогодні, гороскоп на 18 серпня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]