phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

09:00
Гороскоп на 18 січня для всіх знаків зодіаку



ОВЕН


Для того, щоб збільшити сприятливі збігу обставин, доведеться неабияк постаратися. Однак ваш бойовий настрій і невміння відступати перед труднощами в цілому зможуть виправити ситуацію. Для того, щоб отримати повне задоволення від докладених зусиль, постарайтеся не зациклюватися на дрібницях.

ТІЛЕЦЬ

У більшості Тельців день пройде продуктивно і спокійно. Вдасться планомірно завершити всі проекти і почати нові. А ось у народжених у середині знаку, можливі складнощі: і робота піде складно, і стосунки з людьми будуть переживати не найкращі часи.


БЛИЗНЮКИ

Уважно прислухайтеся сьогодні до всіх побажань, пропозицій і порад - не виключено, що серед всього цього різноманіття знайдеться своєрідний "щасливий квиток", який здатний перетворити коло спілкування, роботу, та й саме життя!


РАК

Ті, хто народились у липні будуть сьогодні не захищені від помилок, тому, перш ніж зробити який-небудь важливий крок, все гарненько обміркуйте і зважте. А ось тим, хто народжений в червні, повезе в роботі, та й обставини будуть на їхньому боці.


ЛЕВ

Для більшості Левів день дуже гарний для планування та формулювання подальших життєвих завдань. З легкістю зможете відокремити головне від другорядного, що дасть вам відчути себе господарем власної долі і прислухатися до своїх бажань.


ДІВА

Для багатьох Дів це прекрасний період для творчості і знайомств. Відчуєте незвичайну легкість як у спілкуванні, так і в поглядах на життя. Тим, хто народжений в серпні, не варто сьогодні одночасно робити відразу кілька справ, імовірно, жодну з них не зможете виконати добре.


ТЕРЕЗИ


День не дуже простий. Однак постарайтеся не нагнітати обстановку, навіть якщо вас щось сильно не влаштовує. Навпаки, тільки спокій і терпіння посприяють тому, щоб повернутися до світлих моментів. І чекати залишилося зовсім небагато - скоро для вас почнеться дуже сприятливий період.

СКОРПІОН

Успіхи в справах і відносинах багатьох Скорпіонів сьогодні несказанно порадують і надихнуть на нові досягнення. Народжених в середині знаку, можуть застати зненацька якісь неприємності, до яких ви просто не встигнете заздалегідь підготуватися.


СТРІЛЕЦЬ

День в принципі непоганий. Сьогодні можна сміливо мріяти і уявляти до яких проектів в поточному році вам би хотілося приступити в першу чергу. Не обмежуйте політ фантазії, він може позначити подальші перспективи росту та розвитку.


КОЗЕРІГ

Багато Козерогів, перебуваючи в доброму гуморі і душевній рівновазі, будуть здатні на великі справи. Ну а прийняті в цей час рішення, скоріше всього, влаштують усі сторони. А ось у народжених в грудні виконання багатьох справ зажадає набагато більше часу, ніж розраховували; та це може згубно позначитися на самооцінці.


ВОДОЛІЙ

Багатьом Водоліям в цей день краще скоротити число контактів з незнайомими людьми: вони будуть стомлювати. І ні в якому разі не провокуйте людей на відвертість - чужі секрети потім можуть перетворитися на вашу головну біль, і можете опинитися мимовільним свідком сторонніх таємниць.


РИБИ

Не упускайте сьогодні можливості зайвий раз проявити активність, і зусилля окупляться сторицею. Правда, від вас ще будуть потрібні рішучість у діях і оригінальність в задумах. Але це, погодьтеся, не так вже й багато для того, щоб втілити в життя деякі зі своїх бажань.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1693 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 18 січня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]