phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:54
Гороскоп на 19 лютого для всіх знаків зодіаку


ОВЕН

Ваші дії дозвольте сьогодні контролювати іншим людям. Поміркувавши над тим, чому з кимось вам легко, а на когось вам дивитися не хочеться, ви усвідомлюєте, як зробити ваших недоброзичливців мало не друзями. Так що не напружуйтеся, а віддавайтеся плавному перебігу подій. Це буде єдиним вірним рішенням.
ТІЛЕЦЬ

Сьогодні не той день, коли слід поринати у мріях. Рух - це двигун життя. І не час йти у себе.

БЛИЗНЮКИ

У вас з'явиться багато справ, які ви не можете відкласти на потім. У Близнюків кінця знака все буде вирішуватися немов за помахом чарівної палички. Навіть можливі проблеми ви повернете собі на користь.

РАК

Хорошій день, в який слід згадати старих друзів. Вони люблять вас за дружелюбність і здатність завжди зрозуміти і допомогти у важку хвилину. Необхідно іноді і в моменти радості провести час разом.

ЛЕВ

Виключіть конфлікти з оточенням. Однак деяким з вас може знудити спокійне, прісне життя. І у вас з'явиться нездоланне бажання пошукати собі пригод.

ДІВА

В цей день рекомендується розслабитися, почитати романи. Присвятити себе турботі про здоров'я. Амбітні плани перенесіть на інший день.

ТЕРЕЗИ
Активність - прекрасний спосіб не просто досягти бажаного результату, але і розширити свої можливості. Дерзайте і ви неодмінно досягнете своєї мети.

СКОРПІОН

Вдалий день помріяти про те, як ви будете упорядковувати ваше майбутнє. У вас сьогодні чудовий настрій, і є віра в себе. Вам в голову приходять гарні ідеї.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогоднішній день не принесе вам значущих результатів. Так що краще помріяти, прослухуючи класичну музику або зарубіжних виконавців.

КОЗЕРІГ

Прекрасний день, відмінний настрій. І не звертаючи уваги на холодну зимову погоду, вам захочеться спілкуватися не тільки із близькими людьми, але і з малознайомими. Піддайтеся цьому настрою. Воно збагатить ваш емоційний світ.

ВОДОЛІЙ

Якщо хтось постійно недоброзичливо відгукується про вас або створює навколо вас конфліктну атмосферу, не варто думати, що це людина неодмінно ваш ворог. Можливо останньому не дістає спілкування з вами. Не впадайте в крайнощі, а поцікавтеся його проблемами.

РИБИ

Чудова ідея покопатися в своїй підсвідомості. Згадати те, що давно забуто і відкладено на потім. І ви, нарешті, вирішите: хто ви олігарх за покликанням або людина, наділена необмеженою владою і повноваженнями? Мріяти корисно в будь-якому віці.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1521 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 19 лютого, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]