phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:37
Гороскоп на 19 серпня для всіх знаків Зодіаку


ОВЕН

Намагайтеся провести цей день наодинці зі своїми думками, оскільки з'явиться можливість поміркувати над планами і продумати стратегію і тактику майбутніх дій.

ТІЛЕЦЬ

Незважаючи на гостру необхідність відпочинку, сьогодні несподівані події можуть дуже позитивно відбитися на вашому житті. Тому, якщо ви швидко погодитеся на необхідність змін, то згодом будете задоволені тим, що не втратили свій шанс.

БЛИЗНЮКИ

Може з'явитися багато вільного часу, і тільки від вас залежатиме, як проведете своє дозвілля. У будь-якому випадку не варто в цей день зв'язувати себе якимись зобов'язаннями. Намагайтеся ні від кого не залежати і ні під кого не підлаштовуватися.

РАК

Наодинці зі своїми думками буде набагато цікавіше, ніж навіть в компанії самих дотепних і веселих співрозмовників. Використовуйте цей день для того, щоб обміркувати майбутнє або спробуйте конструктивно переоцінити накопичений життєвий досвід.

ЛЕВ

Вас буде переповнювати дух змагання, тому спробуєте змагатися з оточуючими, як у великому, так і в дрібницях. При цьому, зможете відчути себе переможцем лише завдяки власним умінням і заслугам, а не сприятливому збігу обставин.

ДІВА

Необхідність займатися домашніми справами може вас обтяжувати. Однак, якщо будете точно знати, що оточуючі також зайняті корисною роботою, то легше змиріться з малоприємним проведенням часу.

ТЕРЕЗИ

Спроби відшукати істину, сьогодні, швидше за все, закінчаться удачею, особливо, якщо поставите собі за мету нарешті розібратися з обридлою проблемою.

СКОРПІОН

Обов'язково відкладіть сьогодні в сторону всі розваги, а займіться вирішенням проблем. Все пройде, як по маслу. Які там у вас питання переходять з одного порядку денного на іншу? Є шанс розрахуватися з ними. Хоча б тимчасово.

СТРІЛЕЦЬ

Ви вправі будувати наполеонівські плани на майбутнє, і це стане прекрасним стимулом для отримання упевненості в собі. Будете менше залежати від обставин і бажань інших людей.

КОЗЕРІГ

Будь-яка активна діяльність тільки додасть вам сил. Однак постарайтеся вибрати спокійний і розмірений темп роботи і не форсувати події, якщо зрозумієте, що щось не встигаєте зробити.

ВОДОЛІЙ

Посиляться аналітичні здібності, і якщо сьогодні займетеся проблемами, які давно не піддаються рішенню, то не виключено, що зможете знайти шлях, який рано чи пізно приведе вас до розгадки.

РИБИ

Якщо сьогодні буде необхідна підтримка, то варто звернутися за допомогою до друзів і приятелів, з якими добре знайомі, так як вам навряд чи вдасться обійтися без чужих порад.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2315 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на 19 серпня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]