phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:04
Гороскоп на 1 лютого для всіх знаків зодіаку. Частина І


ОВЕН


Настає напружений час, коли Овни не в змозі навіть вдатися до марень. Всі їх зусилля будуть спрямовані на те, щоб витягнути себе з трясовини побутових проблем. Особливо це стосується представників початку і середини знака.

ТІЛЕЦЬ

Сьогодні сприятливі для квітневих Тельців обставини будуть мінятися із запаморочливою швидкістю, тому вам треба уважніше стежити за всім, що відбувається, щоб вловити воістину вдалий момент.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні багато чого із запланованого неодмінно здійсниться. Залишилося тільки повірити, що зараз вам все по плечу, і домовитися, щоб ті, хто не може допомогти, хоча б вас не відволікали. В особистому житті багато корисного можна буде почерпнути із задушевного спілкування з близькими.


РАК

Сьогодні можуть бути і промахи, і перемоги. Причому враховуйте, що розвиток подій, які відбуваються в цей день буде залежати і від вас, і від створених обставин, які при вмілому підході можна буде повернути на свою користь. Так що ви вже постарайтеся в одних випадках не ризикувати, а в інших - не упустити надані вам можливості.


ЛЕВ

Левам кінця знака частіше звичайного сьогодні доведеться доводити або переконувати в очевидному. Причому не у всіх з вас вийде зробити це без роздратування і підвищення голосу.


ДІВА

Сьогоднішній день не принесе вересневим Дівам ніяких змін. Все йде за планом. Але ось тим, хто народився в серпні потрібно бути обережними, так як цілком може намалюватися незапланована ситуація, яка змінить хід прийдешніх подій.


ТЕРЕЗИ


Сьогодні ви будете надзвичайно активні, невтомні в своїй винахідливості й творчих поривах та й просто чарівні. У зв'язку з цим на вас чекає успіх у кар'єрі, взаєморозуміння в сім'ї, а також сплеск романтики і любові.

СКОРПІОН

День в цілому вдалий. І якщо навіть не станеться сьогодні нічого чудового, то порятунок від одноманітних сірих буднів ви знайдете в райдужних мріях, привабливих планах на майбутнє або заняттях для душі.


Гороскоп на 1 лютого для всіх знаків зодіаку. Частина ІІ

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1681 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на 1 лютого, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]