phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:45
Гороскоп на 1 серпня для всіх знаків Зодіаку

ОВЕН

Гострий розум і вміння приймати швидкі рішення дозволять вам досягти успіху як в індивідуальній діяльності, так і в колективних справах, особливо, якщо доведеться йти неперевіреним шляхом або ризикувати.

ТІЛЕЦЬ

День гарний для початку великих перетворень, особливо якщо хочете зробити навколишній простір не тільки більш зручним і функціональним, але яке зможе дозволити відразу ж визначити рівень вашого добробуту.

БЛИЗНЮКИ

Це не найкращий час для того, щоб підбивати підсумки зробленого, так як ваші висновки можуть виявитися невдалими і, як наслідок, ви неправильно скоректуєте обрані цілі.

РАК

Плани не будуйте, мріям не віддавайтесь, оскільки можете помилитися в розрахунках, значно завищивши або занизивши отримані або передбачувані результати. А це стане приводом для безпричинних переживань або невиправданої радості.

ЛЕВ

Скористайтеся моментом, щоб досягти успіху завдяки власним зусиллям і щасливим збігом обставин. При цьому, сьогодні не варто боятися швидких змін і ситуацій, які ви ніяк не могли передбачити заздалегідь.

ДІВА

Необхідність вислуховувати чужі скарги або співчувати тим, хто опинився в біді, може позбавити вас бажання спілкуватися з людьми, які потребують розради і хочуть поплакатися в жилетку.

ТЕРЕЗИ

Якщо вдасться звернутися за допомогою до своєї інтуїції, то ви підсвідомо перенесете ініціативу на діяльність, яку поки що не видно, але згодом принесе видимі результати. А ще зможете багато чого домогтися, якщо не станете реагувати на критику, з якою не згодні.

СКОРПІОН

Сьогодні віддасте перевагу активно діяти і все вирішувати самостійно. Це похвально. А коли будите наполягати на своєму, проявіть такт і дипломатичність.

СТРІЛЕЦЬ

Вам вдасться відстояти право на творчу самореалізацію, тому не варто "заривати” здібності і таланти, якщо впевнені в тому, що вони можуть принести користь не тільки вам, але й іншим людям.

КОЗЕРІГ

Сьогодні не варто ставити перед собою великі цілі. Намагайтеся в усьому задовольнятися малим. Інакше неможливість отримати бажане або незадоволеність займаним становищем може стати причиною неконтрольованого вибуху емоцій.

ВОДОЛІЙ

Вам буде везти в справах, в яких не доведеться боротися з обставинами або гребти проти течії, інакше витратите багато сил, і успіх виявиться для вас не таким радісним, як можна було б очікувати.

РИБИ

Намагайтеся менше нервувати і не надавати великого значення дрібницям, інакше будете здатні на незаслужену критику оточуючих, а також за досить різкі і необачні вислови, за які згодом буде дуже соромно.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2901 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на 1 серпня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]