phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:08
Гороскоп на 1 січня для всіх знаків зодіаку



ОВЕН

Народжені в кінці знаку в будь-якому суспільстві сьогодні опиняться в центрі уваги - ваш оптимізм, завзяття і доброзичливість будуть відчуватися за версту. Станете неймовірно привабливі і природні. Поділіться з оточуючими позитивним настроєм і радістю.


ТІЛЕЦЬ

Тельцям кінця знака не зашкодить усамітнення. Або хоча б тримайте на "прив'язі" язик, оскільки можете не тільки зіпсувати іншим настрій своїми претензіями і критикою, але й в пориві почуттів пообіцяти куди більше, ніж реально здатні виконати.


БЛИЗНЮКИ

Якщо ви народжені в червні, доведеться попрацювати над своїм характером. Раптові примхи можуть зіпсувати стосунки з оточуючими. Слід проявити передбачливість, щоб своєю поведінкою не упустити власний авторитет.


РАК

Ви сповнені позитиву і з надією дивитеся в майбутнє. Постарайтеся приділити трохи часу самоаналізу, щоб визначити ваші сильні та слабкі сторони в особистій та професійній сфері. Вас очікує насичений подіями рік, тому почніть його у всеозброєнні.


ЛЕВ

Липневим Левам сьогодні слід зі спокійною совістю віддатися ліні. Відпочиньте в своє задоволення, це тільки піде вам на благо, і ви тільки виграєте від цього. Найбільш корисними будуть неквапливі розмови, телебачення і відмова від суєти.


ДІВА

Сьогодні для вас найдивовижнішим чином стануть поєднуватися цікавий відпочинок і працездатність, легковажність і відповідальність, турбота про інших і потурання власним примхам. Причому вийде так, що навіть неприємності або нестиковки зумієте обернути собі на благо.


ТЕРЕЗИ


Обговорюючи за святковим столом деякі теми, уважно слухайте співрозмовників, і тоді не тільки дізнаєтеся щось нове, але і отримаєте цінну пораду, яку можна з успіхом застосувати в майбутньому.

СКОРПІОН

Якщо більшість представників цього знаку повні сил і енергії, Скорпіонам кінця знака не під силу буде проявляти активність або вирішувати якісь питання. Йдіть на поводу своєї ліні і виймайте з цього максимум позитивного, для вас дійсно переважніше відпочинок і розслаблення.


СТРІЛЕЦЬ

Більшість Стрільців зволіє сьогодні спокійне проведення часу в сімейному колі. Приділіть час ні до чого не зобов'язуваному спілкуванню з домашніми, подбайте про себе, почитайте цікаву книгу, подивіться гарний фільм, послухайте музику.


КОЗЕРІГ

Цей чудовий святковий день пройде на одному диханні. Вас окрилять відчуття радості й умиротворення, якими супроводжуватиметься настання нового року. Так тримати, побільше позитиву і гарних думок, зарядіть себе оптимізмом на рік вперед!


ВОДОЛІЙ

Завданням сьогоднішнього дня буде налагодження емоційної стабільності, якої вам зараз катастрофічно не вистачає. Постарайтеся як-небудь врівноважити, щоб увійти в новий рік в гармонії з навколишнім світом.


РИБИ

Можливо сьогодні Риб будуть займати думки про майбутні плани. Оптимістичний настрій і позитивне мислення здатні розставити пріоритети по своїх місцях, і зможете зрозуміти, що для вас є дійсно важливим.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1966 | Додав: admin | Теги: гороскоп на сьогодні, гороскоп на 1 січня | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]