phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

08:13
Гороскоп на 2 вересня для всіх знаків Зодіаку



ОВЕН

Нові враження та несподівані зустрічі з людьми зроблять ваше життя більш цікавим і різноманітним. Тому беріть ситуацію в свої руки і не сидіть вдома, в надії, що хтось подзвонить і абикуди запросить вас.

ТІЛЕЦЬ

Для вас це день спокус. І якщо дозволите собі піти на поводу у власних емоцій, то вас буде нестримно тягнути до задоволень і ризику. При цьому, не станете думати ні про власне здоров'я, ні про збереження свого гаманця.

БЛИЗНЮКИ

Вам буде набагато простіше знаходити спільну мову з людьми, особливо якщо проявите тактовність і не станете нав'язувати думку співрозмовників, навіть якщо абсолютно впевнені у власній правоті.

РАК

Все залежить від вашого бажання активно провести цей вихідний чи дозволити собі відпочити. Принаймні, якщо дуже захочете домогтися свого, то зможете перетворитися в набагато більш сильну та енергійну людину, ніж можна було б припустити, дивлячись на ваше ранкове пробудження.

ЛЕВ

Не дивуйтеся тому, що вам доведеться грати роль старшого наставника або начальника як для близьких, так і для друзів, при цьому, всім на подив ви досить легко впораєтеся з відповідальністю, покладеною на ваші плечі.

ДІВА

Починання можуть виявитися дуже вдалими, особливо якщо ви націлені на поступовий прогрес у справах і розраховуєте отримувати стабільну вигоду або прибуток, і не залежати від випадковості або несподіваних змін.

ТЕРЕЗИ

Будете сповнені надій на краще майбутнє, і це допоможе звернути увагу на пропозиції, які дозволять вам піднятися вгору по кар'єрних сходах, не докладаючи до цього великих зусиль і не укладаючи угод зі своєю совістю.

СКОРПІОН

Якщо будете наполегливі в пошуках відповідей на питання, які давно не дають вам спокою, то вдасться не тільки проникнути в саму суть хвилюючих проблем, але і зрозуміти, що необхідно зробити, щоб позбутися нав'язливих ідей.

СТРІЛЕЦЬ

Можете отримати справжнє задоволення завдяки можливості відпочити від звичних обов'язків або спробувати себе в новій справі. У будь-якому разі зможете дозволити собі робити все, що побажаєте, і скрізь зумієте проявити себе: і працюючи, і відпочиваючи, і розважаючись, та виховуючи.

КОЗЕРІГ

Використовуйте цей день для планування справ на майбутнє, оскільки будете занадто захоплені власними планами, і це допоможе вам знайти самі короткі та легкі шляху до заповітної мети, а також обміркувати варіанти подальшого розвитку подій.

ВОДОЛІЙ

Вам буде легше, ніж зазвичай, відчувати внутрішній стан співрозмовників, що дозволить краще зрозуміти, з ким ви маєте справу. Однак не варто присвячувати інших у свої відкриття, оскільки вони стануть підсвідомо вас недолюблювати.

РИБИ

Вам варто з великою увагою поставитися до своїх страхів і спробувати зрозуміти причини їх виникнення, інакше вони можуть зафіксуватися в підсвідомості, і згодом ви вже не будете, усвідомлювати, чому робите так, а не інакше.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2082 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 2 вересня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]