phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:00
Гороскоп на 20 серпня для всіх знаків Зодіаку


ОВЕН

Заняття звичайними справами сьогодні навряд чи буде залучати вашу увагу і зможе розбудити ваш ентузіазм, оскільки вам стане особливо цікаво все незвичайне і виходить за рамки повсякденної реальності.

ТІЛЕЦЬ

Намагайтеся сьогодні зберегти вже завойовані позиції перед обличчям змін, які спочатку можуть здатися справжньою катастрофою, але якщо ви зумієте вчасно зібратися, то вам не доведеться жертвувати багатьом, щоб зберегти все найцінніше.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні вам не треба буде боротися з обставинами. Завдяки цьому, ви зумієте спокійно обдумати, зорієнтуватися і зрозуміти, як розумніше поступити в тій чи іншій ситуації, і в якому напрямку варто рухатися далі.

РАК

Намагайтеся гасити свої емоції на самому початку, інакше вони можуть вирватися з-під контролю, і це стане причиною сильних переживань, які рано чи пізно спровокують стрес.

ЛЕВ

Сьогодні не варто зупинятися ні на хвилину, оскільки неприємності можуть слідувати за вами буквально по п'ятах, але якщо ви будете ясно бачити мету і швидко рухатися вперед, то вони вас просто не наздоженуть.

ДІВА

Чим активніше ви будете намагатися піти від вирішення існуючих проблем, тим швидше зростатиме кількість невідкладних справ. Так що не відкладайте на завтра, те, що можна зробити сьогодні.

ТЕРЕЗИ

Утримайтеся сьогодні від прийняття будь-яких важливих рішень: здатність тверезо мислити в цей день у вас, м'яко кажучи, дрімає.

СКОРПІОН

Це відповідний день для проведення важливих переговорів і зустрічей, оскільки вони можуть виявитися одночасно дуже перспективними, прибутковими і надійними, звичайно, якщо ви відповідально поставитеся до своїх обіцянок і постараєтеся бути пунктуальними та точними в будь-яких домовленостях.

СТРІЛЕЦЬ

Намагайтеся не перевантажувати себе роботою, так як ви будете охоплені бажанням отримати швидкі результати і навряд чи станете звертати увагу на втому або погане самопочуття, і якщо поруч не виявиться близької людини, яка змусить вас відпочити, то сьогодні ви ризикуєте довести себе до перевтоми.

КОЗЕРІГ

Прослідкуйте сьогодні за тим, щоб ваша безпечність та неорганізованість не залучили вас в справи, які принесуть неприємності, впоратися з якими без сторонньої допомоги вам буде важкувато.

ВОДОЛІЙ

Бажання отримати від життя більше, ніж вона може вам запропонувати, можуть стати приводом, щоб спробувати свої сили в тих сферах, де у вас немає ніякого досвіду. Багато мають шанс досягти успіху. Але якщо ви усвідомлюєте, що опинилися беззахисні перед лицем обставин, то вчасно зупиніться в своїх поривах.

РИБИ

Цей день може підійти для коригування раніше обраних цілей і прагнення піднятися на новий рівень у професійних справах. Особливо успішними будуть сьогодні спроби переконати колег у правильності того, що ви робите чи в рекламі своїх досягнень.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2501 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на 20 серпня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]