phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:26
Гороскоп на 21 лютого для всіх знаків зодіаку


ОВЕН
Сьогодні постарайтеся віднестися до невдач, якщо вони виникнуть, більш спокійно. Здоров'я важливіше. Не всім дано підкорити світ.

ТІЛЕЦЬ

У цей день буде корисно поміркувати про свої звички, зважити переваги і недоліки. І подумати в чому ж причина ваших негараздів і промахів.

БЛИЗНЮКИ
Не хапайтеся відразу за всі справи. Нічого не зробите. У Близнюків ж кінця знака день сприятливий, тому важливо використовувати його по максимуму.

РАК
Сьогодні відчуєте справжній успіх від спілкування з людьми. У вас не виникне бажання залишатися на самоті. Саме в суспільстві відчуєте себе потрібним.

ЛЕВ
Синтезуючи і аналізуючи своє становище в суспільстві, ви неодмінно зрозумієте, що займаєте в ньому не останнє місце. І те, що до вас прийде успіх - це факт.

ДІВА
Для більшості Дів цей день невдалий і настрій у вас не з кращих. У тих, які народилися в кінці знаку все складеться чудово. Вони не будуть переживати через пересуди та критику.

ТЕРЕЗИ
У цей день необхідно подумати про здоров'я. Якщо немає необхідності звернутися до лікаря, постарайтеся провести вільний час з користю для душі. Сходіть зі старими друзями в кафе. Приємна музика, романтична обстановка допоможуть забути про проблеми.

СКОРПІОН
Вірте в себе і неодмінно досягнете своєї мети. Нові контакти стануть тим поштовхом, який допоможе вам прийняти правильне рішення. Дерзайте і обставини допомагатимуть!

СТРІЛЕЦЬ

День зажадає неймовірною витрати сил і енергії. Будьте уважні і допускайте по менше промахів. Увечері постарайтеся розслабитися під улюблену телепередачу або іншим способом, який для вас більш прийнятний.

КОЗЕРІГ
Сьогодні слід віддатися волі обставин. Не варто щось змінювати. Все і без цього має вдало складатися. І все ж не забувайте дивитися по сторонах.

ВОДОЛІЙ

Не упускайте сьогодні можливості поспілкуватися з людьми. У вас великий шанс отримати слушну пораду. Те, що у вас не вдавалося раніше, може скластися в один момент.

РИБИ

Заради стабільності в душі слід час від часу змінювати види діяльності. Не сумнівайтеся, ви з усім впораєтеся. Займіться улюбленою справою або перейдіть на хобі.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1551 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 21 лютого, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]