phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:41
Гороскоп на 21 серпня для всіх знаків Зодіаку


ОВЕН

Це гарний час для пошуку помічників або потенційних партнерів, які будуть готові допомогти вам досягти успіху. Не соромтеся звертатися за допомогою - найближчим часом вона вам буде потрібною.

ТІЛЕЦЬ

Будьте уважні до нових пропозицій щодо просування по службі або нового місця роботи. Вони можуть виявитися не тільки цікавими в плані професійної діяльності, але й досить прибутковими з фінансової точки зору.

БЛИЗНЮКИ

Це непоганий день для того, щоб спробувати зрозуміти, що саме вас хвилює і заважає відчути себе по-справжньому щасливою людиною, при цьому ви будете здатні помітити те, що залишиться непоміченим оточуючими.

РАК

Якщо усвідомлюєте, що зайшли в якийсь глухий кут, то вам будуть потрібні хороші аналітичні здібності та спостережливість, щоб спробувати зрозуміти, що саме заважає вам швидко змінюватися і просуватися вперед швидше за інших.

ЛЕВ

Необхідність з'ясовувати стосунки або переглядати умови партнерських угод може абсолютно вибити вас із колії. Однак якщо ви будете впевнені в собі і не побоїтеся використовувати нові ідеї, то зможете повернути ситуацію і добитися власної вигоди.

ДІВА

Активно беріться за втілення своїх потаємних задумів, оскільки сьогодні ситуація буде складатися для вас виключно вдало і дуже скоро ви знайдете не єдине рішення, а навіть варіанти, які можуть перевершити всі ваші очікування.

ТЕРЕЗИ

Якщо ви відчуєте, що прийшов час змін, то краще всього зайнятися благоустроєм власної оселі або робочого місця. При цьому атмосфера затишку і комфорту, яку ви зможете створити, буде запорукою не тільки гарного настрою, але й успіхів у справах.

СКОРПІОН

Вам буде складно вибрати певну стратегію і тактику, оскільки доведеться вибирати між традиційним і революційним шляхом. Проте якщо ви відкладите прийняття рішення, то незабаром воно прийде до вас само собою, і ви, можливо, знайдете третій, єдиний вірний шлях.

СТРІЛЕЦЬ

Ви не втратите присутності духу і будете здатні приймати швидкі рішення, щоб не відбувалося навколо. А в деяких випадках зможете навіть обдурити долю, хоча комусь із вас у цей момент, можливо, доведеться несолодко.

КОЗЕРІГ

Вас будуть залучати тільки ті види діяльності, де ви можете відчути себе першовідкривачем і першопроходцем. При цьому вам знадобляться чималі фінансові вливання, якщо ви хочете домогтися конкретних результатів, а не просто придбати новий життєвий досвід.

ВОДОЛІЙ

Нові починання сьогодні будуть передчасними, оскільки ситуація може виявитися нестійкою, і ви тільки даремно витратите свої сили і засоби, якщо захочете ризикнути і покластися на прихильність фортуни.

РИБИ

Сьогодні ваш настрій і самопочуття будуть залежати від того, чи зумієте ви налаштуватися на позитивний лад. Тільки в цьому випадку ви зможете знайти внутрішній спокій і гармонію.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2107 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 21 серпня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]