phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:18
Гороскоп на 21 вересня для всіх знаків зодіаку


ОВЕН

Намагайтеся не затівати конфліктів з кривдниками і не робити рішучих дій, навіть якщо здаватиметься, що програєте і пропустіть ініціативу. Ваші дії можуть виявитися руйнівними для вас і для оточуючих. Тому в будь-якій ситуації намагайтеся тримати себе в руках і не давайте волю почуттям.

ТІЛЕЦЬ

Зросла жвавість розуму і посилена уява допоможуть поставити крапки над "i" в самій, здавалося б, сумнівній та непередбачуваній ситуації. При цьому діяти сьогодні варто швидко і без попереднього обдумування, щоб не загрузнути в потоці переробок і узгоджень.

БЛИЗНЮКИ

Постарайтеся сьогодні зайняти позицію стороннього спостерігача: тільки в цьому випадку зумієте неупереджено оцінювати що відбувається і одночасно будете захищені від негативних впливів, у вирі яких можете опинитися ненавмисно.

РАК

Ваші рішення і висновки стануть близькі і зрозумілі великій кількості людей. І якщо ви зацікавлені в тому, щоб придбати якомога більше соратників і послідовників, то сьогодні з'явиться шанс надихнути їх на участь у спільному проекті.

ЛЕВ

Сьогодні навряд чи пройдете мимо несправедливості і обов'язково встанете на захист тих, хто був ображений без жодного приводу. Хоча вам буде складно вчасно зупинитися і не опуститися до банальної помсти.

ДІВА

Підвищиться вміння інтуїтивно відчувати, де криється головна суть проблеми або подій, що відбуваються.
Тому не доведеться блукати потемки або йти до наміченої мети обхідним шляхом.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні будете неадекватно оцінювати власні можливості і можете пообіцяти те, що в реальності не зумієте зробити. Саме тому краще тримати язик за зубами і не намагатися справити приємне враження на оточуючих ціною помилкових запевнень.

СКОРПІОН

Сьогодні можете стати жертвою власної безпечності або бажання ризикнути там, де цілком можна піти добре второваним шляхом. Тим не менш, сьогодні навіть під загрозою невдачі ви навряд чи відмовите в задоволенні полоскотати собі нерви.

СТРІЛЕЦЬ

Ви будете особливо гостро відчувати нещирість чужих висловлювань. І це стане запорукою того, що зумієте зрозуміти, коли співрозмовники ставляться до вас з подоланни інтересом, а коли намагаються маніпулювати.

КОЗЕРІГ

Сьогодні буде легше побачити і усвідомити колишні промахи і помилки, тому ви можете зробити дуже цікаві висновки з накопиченого досвіду. І це допоможе вам змінити звичний плин життя, якщо, звичайно, ви в цьому зацікавлені.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні навряд чи відмовитеся зіграти чужу роль, особливо якщо вона здасться цікавою і приємною.
Однак будете виглядати достовірно тільки в тому випадку, якщо навколишні погодяться вам підігравати.

РИБИ

Швидкість реакції і оригінальність світосприйняття дозволять вам добитися успіху, як в старих, так і в нових справах. І чим оригінальніше виявляться ваші ідеї, тим легше буде знайти спосіб для їх втілення.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2147 | Додав: admin | Теги: гороскоп на сьогодні, гороскоп на 21 вересня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]