phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:35
Гороскоп на 22 лютого для всіх знаків зодіаку


ОВЕН
У цей день удача повернеться до Овнів спиною. Тому варто розслабитися і покластися на волю обставин. Займіться краще поточними справами і рутиною.

ТІЛЕЦЬ

Якщо виникла необхідність сьогодні пізнати себе, то цей день дуже вдалий. Зайдіть в Інтернет і ви, неодмінно, знайдете цікаву подію, схожу на історію, яка вас хвилює. Та й пораду психолога там можна отримати безкоштовно.

БЛИЗНЮКИ
День малопродуктивний. Відчувши це, у вас навряд чи проявиться бажання діяти на знос. Однак не слід підкорятися обставинам і пускати все на самоплив.

РАК
Якщо сьогодні хтось звернеться до вас за допомогою, надайте її, не відмовляйте нужденним. Побачите, до вас все повернеться бумерангом. Крім того, плануйте своє майбутнє.

ЛЕВ
Сьогодні Левам підійде усамітнення, відпочинок і прогулянки на свіжому повітрі. Користь потрійна, так як убережетеся від конфліктів, позбудетеся від надлишків енергії та зміцните здоров'я, що, погодьтеся, теж важливо.

ДІВА
Сьогодні вільний час краще провести на самоті. Можна поринути в читання улюбленої книги. Вам в даний момент просто необхідно відволіктися і забути про проблеми.

ТЕРЕЗИ
Чудовий день, щоб присвятити його мистецтву. Відвідайте виставку з друзями. Це зміцнить ваші стосунки. Не заважає помріяти та побудувати плани на майбутнє. Є шанс їх здійснення.

СКОРПІОН
Сьогодні більшість Скорпіонів відчує себе вільними художниками. Захочеться творити, винаходити, захоплювати і дивувати інших. І ви дійсно здатні зробити це. Головне, щоб ніхто не дихав вам в спину.

СТРІЛЕЦЬ

День не обіцяє приємних емоцій від спілкування з людьми. Стрільці кінця знака навпроти приємно проведуть час в компанії. Товариськість адже є відмінною рисою цього знака.

КОЗЕРІГ
Відкладіть "перетравлення" інформації на потім, сьогодні можна зустрітися з друзями, сходити на хокей. Віддайте перевагу активному відпочинку ніж пасивного.

ВОДОЛІЙ

Дивіться в майбутнє з оптимізмом. Ви на хвилі успіху. Позаду трудовий тиждень. За вихідні наберетеся нових сил і все буде складатися чудово.

РИБИ

Сьогодні неодмінно захочеться проаналізувати своє місце в суспільстві. І багатьом Рибам здасться, що вони гідні кращого. Дійте, доводьте це собі та іншим.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1552 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 22 лютого, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]