phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:54
Гороскоп на 23 лютого для всіх знаків зодіаку


ОВЕН
Побути сьогодні наодинці зі своїми думками буде корисно. День не розташовує до контактів. Імовірність сварки дуже велика. Проявіть дипломатичність.

ТІЛЕЦЬ

Займіться спортом - це допоможе зняти розумові навантаження, підніме настрій. Вибрати комплекс вправ, який підходить вам і поставте собі мету виконувати зарядку щодня.

БЛИЗНЮКИ
Нестачі в спілкуванні сьогодні не буде. У вас, ймовірно, з'явиться багато нових корисних знайомств, а значить, і багато нової корисної інформації. Не пропустіть шанс нею скористатися.

РАК
Сьогодні постарайтеся знайти час, для своїх близьких. Приділіть час вихованню дітей. Причому без педагогічної повчальності. А зі щирим непідробним інтересом. Вислухайте все, що накопичилося у старших родичів.

ЛЕВ
Сьогодні будете в чудовому настрої. І лише Левам кінця знаку доведеться свою владність якось контролювати. Не всім подобається, коли ними відкрито командують.

ДІВА
Якщо задумали провести час зі своїми друзями, краще від цієї ідеї відмовитися. Ваші рідні не полінуються вдатися до заборонених прийомів, щоб перешкодити вам.

ТЕРЕЗИ
Гарний час для відпочинку і складання планів на найближче майбутнє. Можете відчути ситуації, пов'язані з вами, і правильно вибрати потрібну лінію поведінки для досягнення бажаного.

СКОРПІОН
Відмовтеся сьогодні від будь-яких проблем. Просто скажіть собі: "Я подумаю про це завтра". Якщо ви прихильник активного відпочинку, катайтеся на лижах. Якщо віддаєте перевагу пасивниму, заваріть міцний чай і включіть улюбленого виконавця.

СТРІЛЕЦЬ

Спілкування - те, у чому відчуєте себе, як риба у воді. Ії в ньому, до речі, не буде недоліку. Зможете поділитися тією ідеєю, яку давно виношували, але ніяк не наважувалися в цьому зізнатися. Поділіться і вас правильно зрозуміють.

КОЗЕРІГ
День сприятливий для ведення переговорів і зустрічей. У вас сьогодні складуться хороші й доброзичливі відносини з людьми. І не доведеться скаржитися на відсутність взаєморозуміння.

ВОДОЛІЙ

День успішний для січневих Водоліїв. У них все буде виходити та відмінний настрій гарантовано. Тих же, хто народився в лютому, немов стануть переслідувати невдачі. Все почне валитися з рук.

РИБИ

Погортайте сьогодні книги з кулінарії. Можливо всі розкішні страви не приготуєте. Однак зможете здивувати вишуканими стравами рідних або гостей. Так, і головне не впадайте у відчай, якщо щось не вийшло.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1592 | Додав: admin | Теги: гороскоп на сьогодні, гороскоп на 23 лютого | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]