phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

09:06
Гороскоп на 23 серпня для всіх знаків Зодіаку

ОВЕН

Врахуйте, що сьогодні спроби щось отримати завдяки силовому тиску або залякування, скоріше всього, будуть приречені на провал, а ось такт і дипломатичність допоможуть набагато швидше отримати бажане.

ТІЛЕЦЬ

Можливо, сьогодні вас будуть переслідувати невдачі, і ви можете пережити через це сильний стрес, особливо якщо будете намагатися наперекір здоровому глузду плисти проти течії. Тому постарайтеся, якомога спокійніше реагувати на події, адже погодьтеся - здоров'я важливіше!

БЛИЗНЮКИ

Навколишні будуть охоче йти вам назустріч, тому вам буде легше залучити на свою сторону однодумців або знайти підтримку тих, без кого ви не зможете здійснити свої плани і проекти.

РАК

Можливо, сьогодні ви будете схильні надто поспішати там, де необхідно дочекатися найбільш оптимального часу для початку втілення задуманого. Так що побережіть сили до кращого моменту і намагайтеся не бігти попереду паровоза.

ЛЕВ

Постарайтеся сьогодні не робити нікому ніяких зауважень, навіть якщо вам здаватиметься, що ви всього лише дуже дотепно пожартували, так, як ваші співрозмовники можуть не оцінити ваш гумор, затаїти образу і перетворитися в таємних недоброзичливців.

ДІВА

Вдалий день, щоб, зібравши воєдино дисципліну і бажання досягти успіху і діючи за заздалегідь продуманим планом, показати себе і свої вміння з найкращих сторін.

ТЕРЕЗИ

Не виключено, що сьогодні у вас з'являться, нові партнерські пропозиції, і якщо ви зараз відкриті до співпраці, то у вас є шанс знайти надійних партнерів, за умови, що ви будете ратувати за рівноправні відносини і не станете намагатися добиватися для себе особливих умов.

СКОРПІОН

Зараз вам буде не вистачати впевненості в собі або в правильності власних дій, тому краще не здійснювати необачних вчинків і ретельно обдумувати кожен наступний крок.

СТРІЛЕЦЬ

Зараз варто обговорити далекі перспективи співпраці, оскільки ви зможете зрозуміти, чи вистачить вам і вашим партнерам сил, щоб продемонструвати хороші якості стайера.

КОЗЕРІГ

Ви будете сприймати навколишню дійсність скоріше серцем, ніж розумом, тому варто більше довіряти своєму внутрішньому голосу і снам, ніж самим розумним і логічно перевіреним висновкам.

ВОДОЛІЙ

Можливо, вам належить у цей день багато роботи і всіляких клопотів, проте не варто шукати привід, щоб ухилитися від них або спробувати перекласти на чужі плечі. Згодом для виконання цих справ вам знадобиться набагато більше часу і сил, ніж сьогодні.

РИБИ

Приділіть сьогодні час довгостроковому плануванню, тому що вже зараз варто уважно стежити за тим, що роблять ваші конкуренти, оскільки висока ймовірність, що потай вони будуть намагатися вас випередити або захочуть вставляти вам палиці в колеса.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1977 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 23 серпня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]