phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

04:26
Гороскоп на 24 грудня для всіх знаків зодіаку


ОВЕН

У Овнів середини знака це найпродуктивніший день тижня: їх розумові та фізичні резерви будуть максимально активізовані. Тому беріться за виконання найбільш важливих і складних планів. Ваші активність, ентузіазм і віра в себе здатні звернути гори, і з легкістю досягнете бажаного результату.


ТІЛЕЦЬ

Досить непоганий день. Особливо добре сьогодні пройде спілкування: це можуть бути і багатогодинні дебати за рішенням службових питань, і посиденьки на кухні з давнішнім приятелем. Головне, що в будь-якому випадку, результат подібних контактів здатний перевершити всі ваші очікування.


БЛИЗНЮКИ

Працездатність і інтуїція у травневих Близнюків сьогодні будуть знаходитися на належному рівні. Тому навіть несподівані, не завжди сприятливі події, можливі на роботі або в родині, не зіпсують настрою і вирішаться на вашу користь. Ну а для решти Близнюків понеділок виявиться складним днем.


РАК

Більшості Раків буде складно зорієнтуватися у вирі подій, який може подарувати цей день. Постарайтеся не втратити голови і приділіть трохи часу собі. У вільну хвилинку розплануйте, як би ви хотіли зустріти Новий рік, щоб надалі дрібні деталі підготовки до свята не випали з поля зору.


ЛЕВ

В цілому досить сприятливий день. Однак, у Львів кінця знака можливі зриви планів, конфлікти і ускладнення зі здоров'ям. Щоб виключити подібний накал, постарайтеся або знизити планку своїх побажань, або діяти тільки під впливом добре продуманих рішень.


ДІВА

Більшість Дів повні сил і енергії і готові направити діяльність у продуктивне русло. Поставтеся раціонально до ваших ресурсів і постарайтеся детально прописати план на тиждень, щоб встигнути закінчити всі намічені справи до закінчення тижня.


ТЕРЕЗИ


Терезам середини знака пощастило: небувалий підйом працездатності, відмінне самопочуття, зовнішня пишність і внутрішній магнетизм здатні підкорити кого завгодно! Додайте до цього трохи цілеспрямованості, і ваші зусилля не пропадуть даром - зможете досягти бажаного.

СКОРПІОН

Справи у жовтневих Скорпіонів нібито самі собою підуть швидко і живо, а відмінний настрій викличе ще більший приплив сил та оптимізму. Використовуйте здібності і вдалі збігу обставин для досягнення заповітних цілей.


СТРІЛЕЦЬ

Для Стрільців середини знака почався сприятливий період, а значить, пора братися за справи. До вдалого збігу обставин підключиться безліч корисних контактів, нових знайомств і приємних вражень. До того ж оточуючі будуть прислухатися до вашої думки.


КОЗЕРІГ

У грудневих Козерогів суцільні свята. Хтось уже відсвяткував день народження, а хтось тільки приступає. Від вашого настрою і бажань залежить, яким буде наступний рік. Так що переглянете свої цілі і задуми та підготуйтеся до прийдешніх змін.


ВОДОЛІЙ

Для Водоліїв кінця знака понеділок, як йому і належить, виявиться днем ​​важким. Плани можуть порушуватися, справи стопоритися на рівному місці, а настрій як маятник коливатися від плюса до мінуса. Проявіть стійкість, випробування вашого терпіння вже наближається до кінця.


РИБИ

Багато Риб сьогодні перетворяться на справжніх везунчиків, і для вас як ніколи до місця виявиться вислів "ваше щастя - у ваших руках". Головне - не сидіти на місці і зробити хоча б кілька кроків по шляху до здійснення своєї мети, щоб "процес пішов".

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1727 | Додав: admin | Теги: гороскоп на сьогодні, гороскоп на 24 грудня | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]