phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:07
Гороскоп на 24 лютого для всіх знаків зодіаку


ОВЕН
Досить непоганий день. Можна розслабитися і помріяти. Приділіть увагу собі. Відвідайте косметичний салон, перукарню. Ці зусилля не пропадуть дарма.

ТІЛЕЦЬ

Зацікавте рідних якоюсь справою. Наприклад, можете взяти у друзів журнали, присвячені дизайну і інтер'єру. І зібравши всіх близьких, обговорити, як ви уявляєте новий вигляд вашої квартири.

БЛИЗНЮКИ
Сьогоднішній день присвятіть домашнім справам. Рідні залишаться задоволені. Ніщо так не радує, як мир і взаєморозуміння в родині. На вулиці будьте обережні - дивіться по сторонам.

РАК
Дуже хороший день для спілкування. Постарайтеся провести його з друзями. Нові місця і нові обличчя! Адже вам так необхідно відволіктися від життєвої рутини.

ЛЕВ
Володіючи чималим зарядом оптимізму, зможете цей день провести іншим чином, ніж інші. Замість кави випийте соку і проведіть комплекс ранкової зарядки. Пора вже серйозно подумати про здоров'я.

ДІВА
У вихідний день так необхідно влаштувати собі відпочинок! Візьміть журнал сканвордів. З ним можна відмінно провести час. якщо, звичайно, ви любитель цього дозвілля. Дівам ж кінця знака сприяють заняття спортом. Та й зміцнити здоров'я не завадить.

ТЕРЕЗИ
Чудовий день, щоб присвятити його улюбленій справі або хобі. Настрій буде на висоті. Сьогодні вас відвідає натхнення. Можете скористатися цим, щоб зробити щось прекрасне.

СКОРПІОН
Деякі Скорпіони захочуть в цей день усамітнитися. Це допоможе привести в порядок думки, вловити сенс подій і просто відновити сили.

СТРІЛЕЦЬ

Щоб зняти неабияку порцію негативу, прийміть контрастний душ. Після заваріть собі міцну ароматну каву і випийте її з шоколадом. Перед бурхливим ​​трудовим тижнем необхідно тримати себе в тонусі.

КОЗЕРІГ
Можете сьогодні влаштувати спортивний день. Ніщо так не бадьорить і не піднімає настрій, як ранкова зарядка. Вона явно зближує, налаштовуючи на одну хвилю, - адже ви займаєтеся однією справою.

ВОДОЛІЙ

Відкладіть плани на кілька днів. А сьогодні прекрасний день щоб провести його в магазинах. Це гарна можливість підготуватися до весни й відволіктися від проблем і сумних думок. Але плануйте бюджет, щоб не залишитися з порожнім гаманцем.

РИБИ

Намагайтеся спокійно і послідовно обміркувати, як проведете наступний тиждень. Необхідно налаштуватися і побути в тиші. Можливо сьогодні осінить і прийде ідея, якої не вистачало, щоб затіяти потрібне підприємство.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1585 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 24 лютого, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]