phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:02
Гороскоп на 24 серпня для всіх знаків Зодіаку


ОВЕН

Зверніть сьогодні увагу на нові партнерські пропозиції, як ділові, так і особисті. Вони можуть виявитися дуже перспективними, вигідними і зробити ваше життя набагато більш благополучним і цікавим.

ТІЛЕЦЬ

Нові починання, які ви сьогодні затієте, можуть виявитися не стільки успішними, як очікувалося, оскільки несподівані події, про які ви не могли знати заздалегідь, можуть досить негативно відбитися на результаті справи.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні ви зможете продемонструвати свої здібності і таланти, які стануть настільки очевидними, що оточуючі поруч з вами будуть виглядати зовсім не ефектно.

РАК

У цей день навіть саму нецікаву справу ви зумієте перетворити на захоплююче заняття, так як внесете творчість і фантазію в свої дії.

ЛЕВ

Сьогодні ви повинні намагатися не журитися і не переживати з приводу скоєних помилок, а постарайтеся швидше взяти ситуацію під контроль, щоб знайти вихід з положення.

ДІВА

Ви будете гостро відчувати приховану брехню співрозмовників, навіть якщо зовні вони будуть вести себе бездоганно. Пробачте їм цю слабкість, можливо, незнання збереже вашу нервову систему.

ТЕРЕЗИ

Ви будете сьогодні готові згорнути гори, проте можете вибирати для реалізації безперспективні справи і спрямовуватися до помилкових цілей, а це значно знизить ефективність ваших дій.

СКОРПІОН

Поменше хвилюйтеся через те, що не встигаєте зробити все заплановане. В іншому випадку перенапруга може привести до погіршення самопочуття, що, погодьтеся, зовсім недоречно напередодні вихідних.

СТРІЛЕЦЬ

Приймаючи сьогодні важливі рішення, вам обов'язково варто уявити, як саме можуть відбитися на вашому повсякденному житті і стосунках з людьми нові зміни.

КОЗЕРІГ

Головна вимога на сьогоднішній день, щоб ви діяли обдумано і усвідомлювали відповідальність за ті зобов'язання, які готові на себе взяти.

ВОДОЛІЙ

Це вдалий час для того, щоб переглянути свої життєві цілі, а також спробувати досягти успіху або просунутися вгору по соціальних сходах. При цьому, чим вище будуть ваші устремління, тим більшого ви зможете домогтися в майбутньому.

РИБИ

Це вдалий час для того, щоб переглянути свої життєві цілі, а також спробувати досягти успіху або просунутися вгору по соціальних сходах. При цьому, чим вище будуть ваші устремління, тим більшого ви зможете домогтися в майбутньому.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1841 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 24 серпня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]