phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

09:47
Гороскоп на 26 січня для всіх знаків зодіаку

Если ваш гороскоп способствует тому, чтобы сыграть свадьбу, тогда вас непременно интересует стильное свадебное платье по разумной цене. Ведь невеста в день свадьбы должна иметь безупречный вид. Именно поэтому, мы советуем вам посетить сайт donata.com.ua, с помощью которого вы сможете приобрести себе красивые свадебные платья по самой выгодной цене в Украине.




ОВЕН

Душевна гармонія цих днів безпосередньо пов'язана з правильно сформованим колом людей.
Тепер Овни можуть стежити не тільки за своїми емоціями, але і вчитися на долях інших.

ТІЛЕЦЬ

Недивлчись на те, що Телець - знак досить конфліктний, а його агресія зі швидкістю звуку поширюється на голови інших людей, сварки і конфлікти у самого Тельця забирають дуже багато душевних сил. Тому бережіть себе і контролюйте емоції. Тим самим, збережете здоров'я.


БЛИЗНЮКИ

Близнюк, як знак повітря, безпосередньо пов'язаний з контактами. Він любить бути в центрі подій, де інформація ллється на нього з усіх боків. У ці дні він сам стане пульсуючим джерелом інформації для оточуючих.


РАК

Рак - дуже емоційний, тонко відчуває знак. Тому будь-яка, навіть дрібна подія не може залишити його байдужим. Але сьогодні тільки спокій і безтурботність відіб'ються на обличчі представників знаку.


ЛЕВ

Відчуваючи атмосферу сьогоднішніх настроїв, Леву не варто постійно лізти на рожен, створюючи "гарячі точки" навколо себе. Якщо ви відчуваєте, що день не сприяє, краще не випинати.


ДІВА

Діви - реалісти по своїй натурі. Те, що життя - це низка чорних і білих смужок, їм теж відомо. Залишилося тільки навчитися лавірувати, не витрачаючи на це багато нервів. Тоді в майбутньому можна легше переносити негоди і збій всіляких планів.


ТЕРЕЗИ


Інколи хочеться зануритися з головою в якусь сферу і забути про навколишній світ. Але зробити це не завжди виходить, так як нас оточує безліч інших проблем. Терезам потрібно навчитися в таких обставинах не хвилюватися що даремно і не намагатися повністю ізолюватися, адже від зовнішнього світу все одно нікуди не дінешся.

СКОРПІОН

Скорпіону слід пам'ятати, що дрібні проблеми і проблеми вселенських масштабів існують не у нього одного. І, якщо перебрати в пам'яті деякі моменти, то напевно він згадає, як в тій чи іншій ситуації йому допомагала близька людина. Прийшов час віддавати борги.


СТРІЛЕЦЬ

Є час відчуття, як же добре перебувати в гармонії з близькими людьми. Це змусить Вас берегти їх і в майбутньому дотримуватися саме такої моделі відносин. Час від часу кожному необхідно відчувати трепетні і хвилюючі почуття близькості зі своєю родиною.


КОЗЕРІГ

Чим менше Ви будете хитрувати в прояві емоцій, тим чесніше буде відповідна реакція людей. Козеріг у принципі знак прямолінійний, який рідко прикрашає і намагається подавати інформацію в чистому вигляді. Але на всяк випадок зайве попередження не завадить.


ВОДОЛІЙ

Водолій любить привертати увагу до своєї персони якими-небудь незвичайними витівками. За неординарну поведінка їх обожнюють знайомі. Користуючись цим, Водолій може почати вередувати і вимагати до себе все більше уваги. Тим гірше для нього. Тому що розслаблятися вже ніколи.


РИБИ

Риби відрізняються примхливістю. Разом з тим, що вони дуже добрі, чуйні та вдячні істоти. Але іноді їм хочеться, щоб до них позалицялися, і коли на шляху зустрічається відмова, вони можуть збунтуватися або серйозно образитися.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 3964 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 26 січня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]