phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:16
Гороскоп на 27 грудня для всіх знаків зодіаку


ОВЕН

У тих, хто народився у квітні, день пройде позитивно. І все ж саме цінне в сьогоднішньому дні - це те, що якщо щось задумаєте, то вас неможливо буде зупинити. Тому дуже важливо, щоб ви взялися за варту справу, а не розтратили впусту свій запал і удачу.


ТІЛЕЦЬ

Сьогодні квітневим Тельцям слід використовувати будь-яку можливість заявити про себе: вам дано вміння приймати рішення без попереднього обмірковування і спритно втілювати їх у життя. Ну а в спілкуванні з людьми здатні ненав'язливо схиляти їх до своєї позиції.


БЛИЗНЮКИ

День сприятливий за багатьма параметрами; ну а що стосується спілкування з людьми, то через нього отримаєте і позитивні емоції, і чималу користі. Розумно переробивши інформацію, що поступає, зумієте знайти відповіді на багато питань, що мучать вас.


РАК

Сьогодні будьте вибагливі в контактах. Так, наприклад, перш ніж розповідати про свої проблеми, успіхи або пригоди людям, у яких не до кінця впевнені, подумайте - чи дійсно вам треба це робити? Можливо, мовчання вбереже від майбутніх неприємностей.


ЛЕВ

Тих, хто народився в серпні, чекає справді небувалий успіх. Причому заслужену перемогу будете здатні здобути майже на всіх фронтах. Так що неодмінно скористатися удачею і дійте, використовуючи всі свої здібності і уміння.


ДІВА

У серпневих Дів сьогодні все буде складатися як не можна краще. Направте зусилля на підготовку до Нового року: чи все потрібне закуплено, чи забезпечені всі рідні і друзі подарунками, встигли ви порадувати себе і придбати необхідне до свята?.


ТЕРЕЗИ


Цей вельми вдалий для багатьох Терезів день пройде просто чудово! Прекрасний збіг обставин, позитивні емоції і просто гарний настрій - ну що ще треба?! Залишається тільки поділитися всім цим з оточуючими - що ви і зробите, і тим самим примножите радість і оптимізм.

СКОРПІОН

Зможете підвищити самоконтроль над своїми діями і поведінкою і навчитеся справлятися з перепадами настрою, які зазвичай вас турбують. Направте енергію в позитивне русло, сьогодні саме час втілити в життя плани, зробити реальними давно задумані проекти.


СТРІЛЕЦЬ

Можливо, оточуючі будуть звертатися до вас з численними проханнями або для того, щоб дізнатися вашу думку. У них може скластися враження, ніби ви були до цього готові, - адже у вас виявиться відповідь на будь-яке питання.


КОЗЕРІГ

У Козерогів середини знака деякі проблиски світлих плям теж будуть спостерігатися, але в цілому багато чого сьогодні стане проходити якось аж надто сіро і нецікаво. Для багатьох Козерогів це може означати, що не погано б дати собі можливість для перепочинку і відійти в тінь.


ВОДОЛІЙ

Січневі Водолії почнуть хапатися за все і відразу, і тоді зайва ділова і особиста активність може принести чималу шкоду. Стримайте свій запал і візьміться за виконання самих невідкладних справ. Так зможете і потрібну справу зробити, і власну енергію і життєві сили зберегти.


РИБИ

Активності у лютневих Риб сьогодні буде хоч відбавляй. І якщо її не реалізуєте, то від надлишку життєвих сил може відбутися застій енергії. Тому або поєднуйте інтелектуальну працю з фізичною, або направте її туди, куди підкаже інтуїція - з нею ви зараз одне ціле.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1827 | Додав: admin | Теги: гороскоп на сьогодні, гороскоп на 27 грудня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]