phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:22
Гороскоп на 28 грудня для всіх знаків зодіаку


ОВЕН

По всій видимості, сьогодні складно буде зібратися з думками і приступити до нових справ. Тому постарайтеся з максимальною ретельністю закінчити ту роботу, яка давно вже потребувала завершення. Так ви зможете розчистити простір для нових проектів, до яких можна буде приступити в більш відповідний час.


ТІЛЕЦЬ

Незважаючи на те, що сьогодні багато Тельців будуть досить активні і стануть перебувати в бадьорому настрої, обставини інший раз можуть виявитися сильніше вас. Щоб зберегти внутрішні ресурси постарайтеся об'єктивно оцінити ситуацію, що створилася.


БЛИЗНЮКИ

Для більшості Близнюків день повинен вдатися на славу. І лише у представників, народжених в кінці знака, картина навколишнього світу може бути оповитою туманом і почне плавати перед очима. Залишається спробувати дивитися на все і всіх крізь пальці і не завантажувати себе зайвими емоціями.


РАК

День хоч і дуже клопіткий, але, тим не менш, в більшості у вас вийде зробити все, що задумали. Головне - не лінуватися і не розслаблятися. Ідеї ​​та продуктивні думки, які сьогодні відвідають, візьміть на озброєння і застосуєте в особистому житті.


ЛЕВ

Тих, хто народився в серпні, чекають сприятливі події та хороші зустрічі. Ну а проявивши активність, ви скинете з плечей давнішні справи і відчуєте величезне полегшення. І подвійно приємно, що зможете це зробити напередодні Нового року, як кажуть, щоб розпочати наступний рік "з чистого аркуша".


ДІВА

Сьогодні вельми продуктивно у багатьох Дів піде робота, що вимагає винахідливості й творчих зусиль, тому що відчуєте ясність думок і приплив свіжих ідей. Придумаєте також і те, чим порадувати близьких.


ТЕРЕЗИ


Сьогоднішній день напевно порадує багатьох представників цього знаку. Плани та контакти будуть даватися легко, події складаються якнайкраще, життєвий настрій найпозитивніший. Постарайтеся отримати з цього максимальну користь для себе.

СКОРПІОН

Сьогодні приємні несподіванки стануть просто переслідувати багатьох Скорпіонів. Ви ж, у свою чергу, постарайтеся не упустити те, що саме йде в руки. Активізуйте фантазію і заповзятливість. З океану вигідних ідей і пропозицій вам належить виловити найперспективніші і привабливі.


СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні непогано було б відкоригувати план дій на наступний рік. Пильно вивчіть всі можливі варіанти, що сприяють вашому просуванню вперед і освоєння нових територій. Можливо, ви хочете щось змінити? Тоді відпрацюйте покрокову інструкцію для досягнення бажаної мети.


КОЗЕРІГ

Ви добре потрудилися в поточному році, і сьогоднішнє настало затишшя в особистому житті можна присвятити тому, щоб позбутися неефективних думок, які заважали руху вперед. Підійдіть до цієї теми вдумливо і творчо.


ВОДОЛІЙ

Бажання зробити своє життя більш цікавим і творчим змусить вас сьогодні зробити кроки, які з боку можуть здатися помилковими. Однак зумієте довести свою спроможність і зможете на весь голос заявити про власні можливості.


РИБИ

Лютневі Риби будуть активні, успішні й дружелюбні - мабуть, тому в спілкуванні з колегами і друзями ви навіть можете уславитися людиною широкого кругозору і тонкого розуму, давши пару-трійку слушних порад комусь із навколишніх. Втім, і для себе зможете вирішити деякі питання, які вас турбували.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2580 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 28 грудня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]