phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:51
Гороскоп на 28 липня для всіх знаків Зодіаку

ОВЕН

Ви сьогодні станете набагато дружелюбніше та поблажливіше ставитися не тільки до оточуючих, а й до власної персони, тому навряд чи щось зможе вивести вас із себе, і ви будете перебувати в самому доброму настрої.

ТІЛЕЦЬ

Будете здатні говорити без зупинки, і сьогодні навряд чи хтось наважиться вам заперечувати. Саме тому варто скористатися моментом, щоб перетягнути на свою сторону побільше прихильників.

БЛИЗНЮКИ

Перед вами можуть відкритися нові цікаві можливості, і якщо зумієте опинитися в потрібний час в потрібному місці, то завдяки отриманим пропозиціям ваше життя зміниться на краще.

РАК

Відкладіть на час повсякденні клопоти і постарайтеся як слід виспатися і відпочити. Це допоможе позбутися від накопиченого роздратування і набратися сил для майбутніх напружених справ. Спілкування з позитивними людьми буде сприяти поліпшенню настрою і самопочуття.

ЛЕВ

Трохи зусиль і всі справи, до яких не доходили руки, одним махом прийдуть до свого логічного завершення. Близьких сьогодні теж зможете надихнути на трудові подвиги.

ДІВА

Не чекайте, що сьогодні оточуючі, особливо домашні, захочуть підлаштовуватися під ваше життя або виконувати доручення, які захочете їм дати. Однак якщо підете на хитрість, то можете захопити їх своїми проектами і завдяки цьому спільно зробити те, з чим самостійно ви навряд чи впораєтеся.

ТЕРЕЗИ

Займіться підбиттям підсумків. Чи зможете усвідомити всі мінуси своїх вчинків і завдяки цьому, можливо, не станете повторювати їх у майбутньому. При цьому сьогодні ви, нарешті, зважитеся на те, щоб розлучитися з нездійсненними планами або з небажаними людьми.

СКОРПІОН

Не потрібно сьогодні нав'язувати оточуючим, особливо тим, хто молодший за вас, свої цінності, оскільки кожен буде намагатися відстоювати власні судження, і навряд чи вдасться знайти спільні точки дотику.

СТРІЛЕЦЬ

Будете реагувати на події серцем, тому навряд чи сплутаєте щире ставлення з лестощами. При цьому логічні висновки і розумні доводи навряд чи будуть мати велике значення, зате ви обов'язково зверніть увагу на знаки уваги і схвалення.

КОЗЕРІГ

Можливо сьогодні буде просто знайти правильне рішення, тому що інтуїція підкаже вам цінні ідеї, які ви швидко зможете втілити в життя.

ВОДОЛІЙ

Станете душею будь-якої компанії, і разом ви обов'язково придумаєте, як саме провести час, щоб кожен зміг продемонструвати свої кращі якості і отримати від цього задоволення.

РИБИ

Якщо не будете тішити себе ілюзіями, то зможете поглянути на себе і свої здібності іншими очима. При цьому висновки, які вдасться зробити, допоможуть стати більш розкутою і упевненою в собі людиною.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2567 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на 28 липня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 3.3/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]