phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:43
Гороскоп на 28 серпня для всіх знаків Зодіаку

ОВЕН

Ви будете здатні втілювати в собі ідеал для великої кількості людей, тому обов'язково опинитеся в центрі уваги, що дасть вам шанс привернути до себе увагу потрібних людей і однодумців.

ТІЛЕЦЬ

Будь-які активні дії будуть зустрічати шалений опір ваших конкурентів і недоброзичливців, проте вам варто скористатися ситуацією з несподіваною для всіх сторони і дати можливість перемогти себе там, де ви і не збиралися вигравати.

БЛИЗНЮКИ

Якщо ви усвідомлюєте, що поодинці вам не впоратися з поставленими завданнями, то у вас є шанс залучити на свою сторону гідних однодумців або послідовників, які допоможуть визначитися з цілями на найближче майбутнє.

РАК

День вимагає підвищеної активності. Так що женіть геть сумніви, що ви не впораєтеся або не зумієте виправдати чужих надій. Ну, а якщо все ж боїтеся відповідальності, то дійте під чиїмсь керівництвом, принаймні, хоч придбаєте новий досвід.

ЛЕВ

Постарайтеся у всьому відчувати міру, так як вас буде кидати з однієї крайності в іншу, і ви можете витратити занадто багато часу і сил на те, щоб в черговий раз переконатися, що не все те золото, що блищить.

ДІВА

Не варто надто довіряти своїм сумнівам, так як ви не раз згадайте приказку "У страху очі великі”, і якщо не зумієте зберегти холоднокровність, то ваша поведінка може здивувати і шокувати оточуючих.

ТЕРЕЗИ

Це відповідний день для того, щоб заволодіти чужою увагою. Ви навіть здатні домогтися деякої популярності і популярності в своєму оточенні, оскільки на заздрість усім безперешкодно зумієте обходити всі перепони.

СКОРПІОН

Вам варто спробувати оцінити, наскільки успішною виявилася реалізація задуманого, і в разі, якщо все йде так, як було задумано, вам варто подумати про розширення справ, але якщо отримані результати вас не задовольняють, то варто переключити свою увагу на розробку і виконання нових справ.

СТРІЛЕЦЬ

Це прекрасний час для відповідальних зустрічей, як з діловими партнерами, так і з однодумцями. Всю увагу вам варто зосередити на обговорення перспектив спільної діяльності. Є ймовірність, що ваші плани здійснюються швидше, ніж ви думаєте.

КОЗЕРІГ

Буде краще, якщо ви віддасте перевагу спиратися тільки на власні ідеї та висновки, і не станете залучати оточуючих до їх обговорення. Справа в тому, що їм без праці вдасться збити вас з правильного шляху, навіть якщо вони і не бажають цього.

ВОДОЛІЙ

Ваші внутрішні потреби будуть завищені, тому ви будете схильні критикувати навіть те, що ще вчора викликало у вас схвалення, саме тому вам краще тримати свою думку при собі.

РИБИ

Не виключено, що з боязні потерпіти невдачу або нерозумно виглядати в очах тих, чиєю думкою дорожите, ви відмовтеся від рішучих дій. Дивіться, щоб не довелося пошкодувати, адже вам потім знадобиться чимало часу і сил, щоб знову повернутися на колишні позиції.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2275 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на сьогодні, гороскоп на 28 серпня | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]