phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:51
Гороскоп на 29 грудня для всіх знаків зодіаку



ОВЕН

У будь-якому спілкуванні сьогодні намагайтеся не залишатися в тіні, оскільки в цей день будете здатні звернути на себе увагу оточуючих, які з цікавістю стануть стежити за ходом ваших думок, що дозволить повернути ситуацію на свою користь.


ТІЛЕЦЬ

Ваш позитивний погляд на життя допоможе без проблем включитися в якусь спільну діяльність - наприклад, взяти участь у підготовці до зустрічі Нового року. Ну а оскільки налаштовані ви будете вельми грайливо, то справа не обійдеться без легкого флірту.


БЛИЗНЮКИ

Можливо, вся ваша увага буде захоплена клопотами, пов'язаними з майбутніми святами. Саме час упевнитися в тому, що сюрпризи та подарунки, які плануєте подарувати рідним і близьким, є в необхідній кількості, і ви нічого не випустили з уваги.


РАК

Можна, трохи поміркувавши, знайти гідне застосування вдалому збігу обставин - з'ясувати стосунки, закінчити давно розпочаті справи, з кимось зустрітися або познайомитися. Не порожніми виявляться і роздуми про те, як втілити в життя ваші найпотаємніші бажання.


ЛЕВ

Сьогодні можна сміливо мріяти і прикидати, до яких проектів в наступному році вам би хотілося приступити в першу чергу. Не обмежуйте політ фантазії, він може показати подальші перспективи.


ДІВА

День активний і метушливий одночасно. Добре хоч, що навіть якщо і виникнуть деякі шорсткості, то все одно ваш емоційний стан не опуститься до нульової позначки, не кажучи вже про негативну шкалу "душевного градусника".


ТЕРЕЗИ


День відповідальний. Сьогодні, замість того, щоб безконтрольно метушитися або вплутуватися у з'ясування стосунків, ви повинні спробувати по-іншому поглянути на події і оточуючих. Подумайте, що вам заважає отримувати задоволення від того, що маєте? Збагнувши істину, людина змінює своє життя. Зауважте - свою, не чужу. І вам в даний період такий шанс випаде.

СКОРПІОН

Сьогодні буде нескладно погоджувати різні питання з оточуючими людьми, а спілкування принесе задоволення і їм, і вам, навіть якщо ніякої конкретної користі не принесе. Насолоджуйтесь ні до чого не зобов'язуючими розмовами, це дозволить відпочити і додасть легкості.


СТРІЛЕЦЬ

Будьте активні і не соромтеся звертатися за допомогою, якщо вона знадобиться. Є шанс, що сьогодні можете дізнатися щось нове і корисне для себе. У світлі отриманої інформації постарайтеся побачити свою проблему з іншого ракурсу, і можливо зможете знайти її рішення.


КОЗЕРІГ

Народженим у січні цей день слід провести спокійніше. Але це зовсім не означає, що вам треба повністю зануритися у відпочинок. Хоча для когось саме усамітнення і розслаблення принесуть найбільшу користь. Однак це не звільняє вас від того, щоб підвести підсумки і продумати план дій на наступний рік.


ВОДОЛІЙ

День відповідальний, і тому сьогодні не завадить підвести підсумки року, що минає і піддати критичному перегляду свої цілі та плани на наступний, 2013 рік. Бажано, щоб ті з них, які не пройдуть перевірку на серйозність і доцільність, були без жалю прибрані в бік, давши місце новим ідеям.


РИБИ

Ділитися з людьми удачею, знаннями та гарним настроєм стане для багатьох Риб необхідністю і потребою. Навіть якщо зробите це з корисливих мотивів, то на цей раз ваша турбота і увага все одно принесуть дивіденди в майбутньому.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1777 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 29 грудня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]