phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:24
Гороскоп на 29 серпня для всіх знаків Зодіаку



ОВЕН

Вам краще віддати перевагу, щоб день пройшов непомітно, ніж, щоб він приніс бурхливе з'ясування відносин. А для цього вам доведеться просто багато працювати, дотримуватися дисципліни і не показувати власну думку.

ТІЛЕЦЬ

Вам просто не буде рівних в умінні організовувати людей власним авторитетом і вчинками, надихаючи їх на подвиги. Головне, щоб ви не переоцінили свої сили і бралися тільки за ті справи, які зможете довести до кінця.

БЛИЗНЮКИ

Висока ймовірність, що ви зможете проявити свої здібності і таланти з нового боку і, як наслідок, зайняти гідне місце серед однодумців або навіть просунутися на крок вперед від них.

РАК

У всьому краще діяти за принципом "Сім разів відміряй ...” і не намагатися обдурити долю, оскільки вам це навряд чи вдасться. Так що стримуйте своє бажання ризикувати там, де легко можна знайти спокійний вихід з положення. Хоча комусь це буде зробити непросто.

ЛЕВ

Уважно спостерігайте за тим, що відбувається навколо, і не поспішайте приймати участь в подіях, результат яких не ясний ні вам, ні вашим партнерам, при цьому роль стороннього спостерігача дозволить вам заощадити не тільки сили, але й вбереже від безлічі неприємностей.

ДІВА

Несподівано відкрилися перспективи і нові можливості подарують вам відчуття польоту і бажання змінити життя на краще. Швидше за все, у вас буде достатньо сил і енергії для здійснення найсміливіших проектів, хоча намагайтеся не переоцінювати свої можливості і не відкидайте допомогу тих, хто згоден вам протегувати.

ТЕРЕЗИ

Цей день вам краще присвятити відпочинку, так як ваш організм буде потребувати розслаблення і будь-яка напружена робота може спровокувати нервове перенапруження, яке ще довго буде негативно впливати на ваше самопочуття.

СКОРПІОН

Вельми підходящий день, щоб переосмислити минулий досвід і обміркувати свої плани на найближчу перспективу. При цьому не забудьте раніше обрані цілі трохи скорегувати, це заощадить вам багато часу і сил для їх здійснення в подальшому.

СТРІЛЕЦЬ

Ні в якому разі не варто кидати розпочату справу, навіть якщо на вашому шляху виникне перешкода, яка здасться непереборною. Ви зможете досить швидко знайти обхідні шляхи і процвітати там, де, здавалося б, у вас вже немає ніякої надії на успіх.

КОЗЕРІГ

Не виключено, що вас буде кидати з однієї крайності в іншу, а значить, навряд чи варто очікувати великих успіхів від своїх зусиль. В даний час більш прийнятна тактика підготовки до активних дій, а ні самі дії.

ВОДОЛІЙ

Можливо, в цей день багато буде відбуватися зовсім не так, як ви планували, тому вам краще з боку дивитися за тим, що відбувається, інакше ви ризикуєте втратити занадто багато часу і сил, але не отримати очікуваних результатів.

РИБИ

Відмовтеся від важливих переговорів і від рішучих кроків, пов'язаних із зміною звичного способу життя або зміною роботи, оскільки ви будете здатні діяти за натхненням, і можете зробити поспішні висновки і, як наслідок, зробити помилки.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2084 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на 29 серпня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]